کوکو نخود فرنگی یک انتخاب عالی برای یک وعده غذایی خوشمزه و مقوی است. با ترکیب سیبزمینی سرخ شده، نخودفرنگی و تخممرغ، این کوکو طعمی دلچسب و بافتی نرم و خوشمزه دارد. اضافه کردن سبزیهای تازه و ادویههای معطر، عطر و طعم فوقالعادهای به این دسر میبخشد. تهیه این کوکو ساده و سریع است و میتوانید آن را بهعنوان پیشغذا یا غذای اصلی سرو کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه کوکو نخود فرنگی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
تخم مرغ | 5 عدد |
سیبزمینی | ۶ عدد متوسط |
نخو دفرنگی | ۱.۵ لیوان |
سیر له شده | ۱ قاشق غذا خوری |
پیاز متوسط | ۱ عدد (رنده شده) |
سبزی (تره و شوید) | حدود ۴ قاشق غذاخوری |
نمک، زردچوبه، فلفل، دارچین، کمی ادویه کاری و آویشن | به مقدار لازم |
سیبزمینی ها را پوست کنده و خرد کنید. آنها را در روغن سرخ کنید و پس از سرخ شدن، کنار بگذارید تا خنک شوند. همچنین، نخودفرنگی ها را به آب در حال جوش اضافه کرده و پس از پخت، کنار بگذارید تا خنک شوند.
سبزی های تره و شوید را به خوبی خرد کنید. سیبزمینی های سرخ شده و نخودفرنگی را با هم مخلوط کنید. سپس سبزی خرد شده را به این ترکیب اضافه کرده و خوب هم بزنید.
تخممرغها را خوب بزنید تا از لختگی خارج شوند و سپس به مخلوط اضافه کنید. پیاز رنده شده و سیر لهشده را نیز به مخلوط اضافه کنید. در نهایت، ادویهها را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را بهخوبی ترکیب کنید.
کمی روغن در کف تابه بریزید و اجازه دهید داغ شود. سپس مواد کوکو را یک باره داخل تابه بریزید و درب تابه را بگذارید تا کوکو خوب بپزد. پس از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود. کوکو را پس از آماده شدن برش بزنید و در ظرف سرو بگذارید. نوش جان