کوکی کدو حلوایی یکی از دسرهای خوشمزه و سالم است که طعم دلنشینی دارد و در فصل پاییز به خصوص برای پذیرایی از مهمانان عالی است. کدو حلوایی با خواص بی نظیر خود مانند تقویت سیستم ایمنی، بهبود هضم و کاهش فشار خون، در این کوکیها جایگاهی ویژه دارد. این ماده غذایی سرشار از ویتامین A و C، آهن و آنتیاکسیدان های طبیعی است که به سلامت پوست و چشمها کمک میکند. با اضافه کردن کدو حلوایی به کوکیها، نه تنها طعمی خاص به آنها میدهید، بلکه از فواید سلامتی این ماده مغذی بهرهمند خواهید شد. امروز در رستوران یاب طرز تهیه کوکی کدو حلوایی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
کره ذوب و سرد شده | 115 گرم |
شکر قهوه ای | 50 گرم |
شکر دانه ریز | 100 گرم |
وانیل | 1/2 قاشق چای خوری |
پوره کدو حلوایی (آبگرفته) | 90 گرم |
نمک | 1/4 قاشق چای خوری |
آرد گندم | 1 و نیم پیمانه |
بکینگ پودر | 1/4 قاشق چای خوری |
جوششیرین | 1/4 قاشق چای خوری |
پودر دارچین | 1 قاشق چای خوری |
شکلات چیپسی | 1/2 پیمانه (اختیاری) |
آب اضافی پوره کدو حلوایی را با کمک تنظیف یا فشردن کامل بگیرید تا کاملا خشک باشد.
کره سرد و ذوبشده را با شکر قهوهای، شکر دانهریز و وانیل کمی مخلوط کنید. پوره کدو حلوایی را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
آرد، بکینگپودر، جوششیرین، نمک و پودر دارچین را با هم مخلوط و الک کنید. مواد خشک را به مواد تر اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. اگر دوست دارید، شکلات چیپسی را اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر را برای حداقل 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. (این مرحله برای بافت کوکیها بسیار مهم است.)
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی نچسب بپوشانید. خمیر را به گلوله هایی یکسان (حدودا 10 گرمی) تقسیم کنید و با فاصله روی سینی بچینید. کمی سطح کوکیها را فشار دهید تا صاف شود. کوکی ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید. (از دقیقه دهم مرتب چک کنید تا نسوزند.) پس از خارج کردن کوکی ها از فر، اجازه دهید کاملا سرد شوند، سپس از سینی جدا کنید. نوش جان