کیتو مرغ تقریبا شبیه به کتلت تهیه می شود و با استفاده از یک سس مخصوص آن را سرو می کنند. در این دستور طرز تهیه سس این غذا نیز آموزش داده شده است و به راحتی می توانید یک غذای متفاوت و خاص تهیه کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه کیتو مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
سینه مرغ | 600 گرم |
پنیر پیتزا | 1 پیمانه |
جعفری خرد شده | 2 ق غذا خوری |
پیازچه خرد شده | 2 ق غذا خوری |
ریحان خرد شده | 2 ق غذا خوری |
تخم مرغ کوچک | 2 عدد |
نمک، فلفل، زردچوبه و پابریکا | به میزان لازم |
گوجه | 4 عدد |
آبلیمو | 1 ق غذا خوری |
کره | 1 ق غذا خوری |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
رب گوجه | 1 ق غذا خوری |
جعفری و ریحان خرد شده | 1 ق غذا خوری |
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن | کمی |
ابتدا مرغ ها را با چرخ گوشت یا مخلوط کن له کنید سپس پنسر پیتزا و تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و با قاشق مواد را هم بزنید. ریحان و جعفری را پاک کرده و با آب بشورید و وقتی خشک شد ریز خرد کنید. پیتزچه را نیز مانند ریحان و جعفری خرد کرده و به مواد اضافه کنید و در آخر ادویه ها و نمک را بیفزایید.
بعد از اینکه مواد به خوبی هم زده شد و یکدست شد باید در یک تابه روغن بریزید و آن را روی گاز قرار دهید تا مقداری گرم شود سپس مواد تهیه شده را مانند کتلت در تابه سرخ کنید.
ابتدا پیاز را پوست کرده و خرد کنید سپس در یک تابه روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید. در ادامه سیر را پوست کرده و له کنید و به پیاز بیفزایید و تفت دهید. در ادامه رب را اضافه کنید و بعد از کمنی تفت دادن گوجه های پوره شده را اضافه کنید و درب تابه را بسته تا مقداری آب گوجه کشیده شود.
وقتی آب گوجه کشیده شد آبلیمو و کره را به سس اضافه کنید و همچان مواد را هم بزنید. در آخر ادویه ها و جعفری و ریحان خرد شده را اضافه کنید و وقتی سس به غلظت مناسب رسید آن را از روی گاز بردارید و همراه کیتو سرو کنید نوش جان.