توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه کیتو مرغ با پنیر پیتزا به سبک ایتالیایی_رستوران یاب

طرز تهیه کیتو مرغ با پنیر پیتزا به سبک ایتالیایی_رستوران یاب

  • اسفند 5, 781
  • ‏0 لایک
  • مشاهده 218
  • 0 دیدگاه


کیتو مرغ تقریبا شبیه به کتلت تهیه می شود و با استفاده از یک سس مخصوص آن را سرو می کنند. در این دستور طرز تهیه سس این غذا نیز آموزش داده شده است و به راحتی می توانید یک غذای متفاوت و خاص تهیه کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه کیتو مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه کیتو مرغ

سینه مرغ 600 گرم
پنیر پیتزا 1 پیمانه
جعفری خرد شده 2 ق غذا خوری
پیازچه خرد شده 2 ق غذا خوری
ریحان خرد شده 2 ق غذا خوری
تخم مرغ کوچک 2 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و پابریکا به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس

گوجه 4 عدد
آبلیمو 1 ق غذا خوری
کره 1 ق غذا خوری
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
رب گوجه 1 ق غذا خوری
جعفری و ریحان خرد شده 1 ق غذا خوری
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن کمی

طرز تهیه کیتو مرغ

مرحله اول: ترکیب کردن مواد لازم

ابتدا مرغ ها را با چرخ گوشت یا مخلوط کن له کنید سپس پنسر پیتزا و تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و با قاشق مواد را هم بزنید. ریحان و جعفری را پاک کرده و با آب بشورید و وقتی خشک شد ریز خرد کنید. پیتزچه را نیز مانند ریحان و جعفری خرد کرده و به مواد اضافه کنید و در آخر ادویه ها و نمک را بیفزایید.

ادامه مطلب
طرز تهیه انواع ادویه آبگوشت: راهنمای جامع برای بهترین طعم

مرحله دوم: سرخ کردن کیتو ها

بعد از اینکه مواد به خوبی هم زده شد و یکدست شد باید در یک تابه روغن بریزید و آن را روی گاز قرار دهید تا مقداری گرم شود سپس مواد تهیه شده را مانند کتلت در تابه سرخ کنید.

مرحله سوم: تهیه سس

ابتدا پیاز را پوست کرده و خرد کنید سپس در یک تابه روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید. در ادامه سیر را پوست کرده و له کنید و به پیاز بیفزایید و تفت دهید. در ادامه رب را اضافه کنید و بعد از کمنی تفت دادن گوجه های پوره شده را اضافه کنید و درب تابه را بسته تا مقداری آب گوجه کشیده شود.

مرحله چهارم: سرو کردن کیتو به همراه سس

وقتی آب گوجه کشیده شد آبلیمو و کره را به سس اضافه کنید و همچان مواد را هم بزنید. در آخر ادویه ها و جعفری و ریحان خرد شده را اضافه کنید و وقتی سس به غلظت مناسب رسید آن را از روی گاز بردارید و همراه کیتو سرو کنید نوش جان.

ادامه مطلب
طرز تهیه پلو عربی با گوشت فوق العاده لذیذ و مجلسی

فوت و فن های طرز تهیه کیتو مرغ

  1. بعد از سرخ کردن کیتو ها می توانید با استفاده از یک دستمال کاغذی روغن اضافی آن را جدا کنید.
  2. برای تهیه سس به جای کره می توانید از روغن زیتون ینز استفاده کنید.
  3. اگر پیازچه در دسترس نبود امکان حذف آن وجود دارد.



منبع

آخرین مطالب
ادامه مطلب
طرز تهیه نان شکلات چیپسی نرم و لطیف برای عصرانه و صبحانه_رستوران یاب
  • اشتراک گذاری: