توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه کیک به و دارچین خانگی با عطر و طعمی بی‌ نظیر_رستوران یاب

طرز تهیه کیک به و دارچین خانگی با عطر و طعمی بی‌ نظیر_رستوران یاب

  • شهریور 8, 782
  • ‏0 لایک
  • مشاهده 32
  • 0 دیدگاه


کیک به یکی از کیک‌های خوشمزه و خاص است که علاوه بر طعم لذیذ، از خواص به نیز بهره‌مند است. به میوه‌ ای با طبع سرد است که غنی از فیبر، ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها است. این میوه کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود هضم و کاهش التهابات می‌کند. استفاده از به در کیک باعث می‌شود که علاوه بر بافت نرم و خوش‌ طعم، خواص مفید آن نیز به غذای شما افزوده شود. طعم شیرین و خوش‌عطر کیک به به همراه دارچین، انتخابی عالی برای یک عصرانه سالم و لذیذ است. امروز در رستوران یاب طرز تهیه کیک به را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

به رنده شده ۱ لیوان (پوست گرفته و رنده شده)
آرد قنادی ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
شیر ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
تخم‌ مرغ 3 عدد
پودر دارچین ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه کیک به

مرحله اول: آماده‌سازی اولیه

تمامی مواد باید به دمای محیط رسیده باشند. فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

ادامه مطلب
طرز تهیه کیک نسکافه ای کافی شاپی با شیر ساده و راحت_رستوران یاب

مرحله دوم: ترکیب تخم‌ مرغ و شکر

شکر، وانیل و تخم‌ مرغ‌ ها را با همزن برقی با دور تند بزنید تا مایه‌ای روشن و حجیم شود. شیر را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. سپس روغن مایع را افزوده و کمی هم بزنید تا مخلوط شوند.

مرحله سوم: افزودن به رنده شده

به رنده شده را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید. آرد را سه بار الک کنید و با بیکینگ پودر مخلوط کنید. این ترکیب را در دو مرحله به مایه کیک اضافه کنید و چند ثانیه با همزن برقی بزنید. سپس با لیسک و به‌ صورت دورانی مخلوط کنید.

مرحله چهارم: آماده‌سازی قالب

ته قالب را با روغن جداکننده (ترکیبی از یک قاشق آرد، یک قاشق روغن مایع و یک قاشق روغن جامد یا کره) چرب کنید. مایه کیک را داخل قالب بریزید، چند ضربه به سطح کار بزنید و روی کیک پودر دارچین بپاشید.

ادامه مطلب
طرز تهیه پاناکوتا قهوه، دسر آسان و شیک با طعمی خاص_رستوران یاب

مرحله پنجم: پخت کیک

قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌ گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید. برای تستر، دما را روی ۱۵۰ درجه تنظیم کرده و به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. پس از پایان زمان، با خلال دندان یا تستر چک کنید؛ اگر خمیر به خلال دندان نچسبید، کیک آماده است.

فوت و فن های دستور پخت کیک به

  1. کیک را به آرامی از فر خارج کنید تا پف آن نخوابد. این کیک خوش‌عطر را می‌توانید با پودر قند یا سس شکلاتی تزیین و سرو کنید.
  2. برای پخت در فر برقی و توستر دما را روی 160 تنظیم کنید.
  3. می توانید از به برای تزیین استفاده کنید.
آخرین مطالب
ادامه مطلب
طرز تهیه باقلوا هندی نارگیلی خیلی راحت و ساده گام به گام
  • اشتراک گذاری: