کیک رژیمی یکی از کیک هایی است که شما می توانید در هنگام داشتن رژیم از آن استفاده کنید. در تهیه این کیک از آرد، روغن و شکر که عامل اصلی چاق شدن بعد از خوردن کیک است استفاده نمی شود. امروز در رستوران یاب طرز تهیه کیک رژیمی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
موز | 3 عدد |
تخم مرغ | 3 عدد |
پودر کاکائو | 2 ق غذا خوری سر پر |
شیره خرما یا توت | 3 ق غذا خوری |
بکینگ پودر | 1/2 ق چای خوری |
ابتدا موز ها را پوست کرده و در یک کاسه بریزید و با گوشکوب برقی آن را له و پوره کنید. شیره توت یا خرما را در یک ظرف بریزید و تخم مرغ ها را شکسته و به آن اضافه کنید سپس با همزن برقی یا قاشق مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. این ترکییب را به موز پوره شده اضافه کنید و هم بزنید.
بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید سپس پودر کاکائو را الک کرده و اضافه کنید و با قاشق مواد را به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند.
یک کاغذ روغنی در قالب فر قرار دهید سپس مواد کیک را در قالب بریزید و در فر با دمای 180 درجه به مدت 35 الی 45 دقیقه قرار دهید تا به خوبی بپزد و آماده شود.
یک قابلمه را روی گاز قرار دهید تا به مدت نیم ساعت بماند و گرم شود. در ادامه قالب را چرب کنید از مواد کیک در قالب بریزید و در قابلمه قرار دهید. روی درب قابلمه یک دمکنی قرار دهید و آن را روی قابلمه قرار دهید. روی شعله گاز یک شعله پخش کن قرار دهید و بزارید کیک به آرامی به مدت 45 الی 50 دقیقه بپزد.