کیک شکلاتی یک انتخاب بی نقص برای عاشقان طعم شکلات است که بافتی نرم و لطیف دارد. در این دستور ساده، نیازی به جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ نیست و با چند مرحله آسان می توانید یک کیک شکلاتی خوشمزه تهیه کنید. ترکیب گاناش شکلاتی روی کیک، طعمی دلپذیر و جلوهای جذاب به آن میبخشد. این کیک مناسب مهمانیها، عصرانه یا حتی جشنهای کوچک خانوادگی است و با اولین تکه، شما را شگفتزده میکند. امروز در رستوران یاب طرز تهیه کیک شکلاتی بدون جدا کردن زرده و سفیده را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
تخم مرغ | 6 عدد |
شکر | 250 گرم |
آرد | 200 گرم |
شیر | 125 میلی لیتر |
روغن مایع | 180 میلی لیتر |
بکینگ پودر | 3 قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو | 3 قاشق غذا خوری |
وانیل | 1/4 قاشق چای خوری |
نمک | 1 پنس |
خامه | 200 گرم |
شکلات تلخ یا شیری | 150 گرم |
آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید تا هوا گیری شده و بافت کیک لطیف تر شود.
تخممرغ ها، شکر و وانیل را داخل کاسه همزن بریزید و با دور تند به مدت 5 تا 10 دقیقه هم بزنید تا حجم مواد 2 برابر شده و کرم رنگ شود. شیر و روغن مایع را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه با دور کند همزن بزنید.
مواد خشک را کمکم به مخلوط اضافه کرده و با دور کند همزن یا لیسک در حدی که فقط مخلوط شوند، هم بزنید.
مواد را در قالب چرب شده (یا کف آن با کاغذ روغنی پوشیده شده) بریزید. قالب را در فر از قبل گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید. برای اطمینان از پخت، یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید، اگر تمیز بیرون آمد، کیک آماده است. کیک را بعد از پخت 10 دقیقه در قالب خنک کنید، سپس آن را خارج کرده و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شود.
خامه را گرم کنید (به جوش نیاید) و شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. گاناش را در یخچال قرار دهید تا خنک شده و کمی سفت شود. سپس با قاشق کمی هم بزنید و روی کیک خنک شده بریزید.