توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه بدون نیاز به جدا کردن زرده و سفیده تخم‌ مرغ_رستوران یاب

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه بدون نیاز به جدا کردن زرده و سفیده تخم‌ مرغ_رستوران یاب

  • شهریور 19, 782
  • ‏0 لایک
  • مشاهده 32
  • 0 دیدگاه


کیک شکلاتی یک انتخاب بی‌ نقص برای عاشقان طعم شکلات است که بافتی نرم و لطیف دارد. در این دستور ساده، نیازی به جدا کردن زرده و سفیده تخم‌ مرغ نیست و با چند مرحله آسان می‌ توانید یک کیک شکلاتی خوشمزه تهیه کنید. ترکیب گاناش شکلاتی روی کیک، طعمی دلپذیر و جلوه‌ای جذاب به آن می‌بخشد. این کیک مناسب مهمانی‌ها، عصرانه یا حتی جشن‌های کوچک خانوادگی است و با اولین تکه، شما را شگفت‌زده می‌کند. امروز در رستوران یاب طرز تهیه کیک شکلاتی بدون جدا کردن زرده و سفیده را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

تخم‌ مرغ 6 عدد
شکر 250 گرم
آرد 200 گرم
شیر 125 میلی‌ لیتر
روغن مایع 180 میلی‌ لیتر
بکینگ‌ پودر 3 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو 3 قاشق غذا خوری
وانیل 1/4 قاشق چای‌ خوری
نمک 1 پنس

مواد لازم برای گاناش

خامه 200 گرم
شکلات تلخ یا شیری 150 گرم

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون جدا کردن زرده و سفیده

مرحله اول: آماده‌ سازی مواد خشک

آرد، پودر کاکائو، بکینگ‌ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید تا هوا گیری شده و بافت کیک لطیف‌ تر شود.

ادامه مطلب
طرز تهیه ترشی تربچه قرمز و خوش طعم با سرکه

مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ

تخم‌مرغ‌ ها، شکر و وانیل را داخل کاسه همزن بریزید و با دور تند به مدت 5 تا 10 دقیقه هم بزنید تا حجم مواد 2 برابر شده و کرم‌ رنگ شود. شیر و روغن مایع را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه با دور کند همزن بزنید.

مرحله سوم: هم زدن مواد

مواد خشک را کم‌کم به مخلوط اضافه کرده و با دور کند همزن یا لیسک در حدی که فقط مخلوط شوند، هم بزنید.

مرحله چهارم: پخت کیک

مواد را در قالب چرب شده (یا کف آن با کاغذ روغنی پوشیده شده) بریزید. قالب را در فر از قبل گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید. برای اطمینان از پخت، یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید، اگر تمیز بیرون آمد، کیک آماده است. کیک را بعد از پخت 10 دقیقه در قالب خنک کنید، سپس آن را خارج کرده و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شود.

ادامه مطلب
طرز تهیه باقلوا هندی نارگیلی خیلی راحت و ساده گام به گام

مرحله پنجم: تهیه گاناش

خامه را گرم کنید (به جوش نیاید) و شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. گاناش را در یخچال قرار دهید تا خنک شده و کمی سفت شود. سپس با قاشق کمی هم بزنید و روی کیک خنک شده بریزید.

فوت و فن های دستور پخت کیک شکلاتی

  1. اگر کیک وانیلی می‌خواهید، پودر کاکائو را حذف کرده و همان مقدار آرد جایگزین کنید.
  2. برای قالب ساده، کف آن را حتماً با کاغذ روغنی بپوشانید تا کیک به راحتی جدا شود.
  3. این کیک در قالب میان‌تهی 25 سانتی‌متری یا قالب‌های دیگر به خوبی پف می‌کند.
آخرین مطالب
ادامه مطلب
طرز تهیه حلوا بدون آرد با بیسکویت پتی بور و شیر ساده و سریع_رستوران یاب
  • اشتراک گذاری: