کیک لیمو ترش یک گزینه عالی برای عصرانه های دلپذیر و میهمانیهاست. این کیک با طعم تازه و دلنشین لیمو، به لطف ترکیب تخم مرغ و شیر، بافتی نرم و مرطوب دارد. مراحل تهیه آن بسیار ساده است و با استفاده از مواد اولیه ی در دسترس، میتوانید در عرض کمتر از یک ساعت این کیک خوشمزه را آماده کنید. با کمی رنده پوست لیمو و اسانس لیمو، عطر و طعمی بینظیر به کیک خود اضافه کنید و از آن به عنوان دسر یا میانوعده ای لذتب خش استفاده کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه کیک لیموترش را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
تخم مرغ | 4 عدد |
شیر | 1 لیوان |
آرد | 2 لیوان |
شکر | 1 لیوان |
روغن | 1/2 لیوان |
بیکینگ پودر | 2 ق چای خوری |
وانیل | 1/2 ق چای خوری |
پوست لیمو ترش (رنده شده) | ۱ قاشق غذا خوری |
اسانس لیمو ترش | 10 قطره |
ابتدا همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید. مواد را با کمک لیوان دسته دار اندازه گیری کنید. فر را با دمای 180 روشن کنید.
تخممرغ ها و شکر را در یک کاسه بزرگ خوب هم بزنید تا مخلوط کرم رنگ و پفی به دست آید. روغن را به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.
وانیل، رنده پوست لیمو، آب لیمو و اسانس لیمو را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. شیر را به مایع کیک اضافه کرده و کمی هم بزنید. آرد و بیکین پودر را که قبلا سه بار الک کردهاید، به آرامی در ۳ الی ۴ مرحله به مایع کیک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مایع کیک صاف و یکدست شود.
قالب کیک را با کره چرب کنید و کمی آرد پاشی کنید تا از چسبیدن کیک جلوگیری شود. مایع کیک را داخل قالب بریزید و چند ضربه به سطح آن بزنید تا حبابهای هوا خارج شود. قالب را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کردهاید، قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزد. بسته به زمان و دمای فر شما، ممکن است زمان پخت متفاوت باشد. پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس میتوانید آن را برش زده و سرو کنید. نوش جان