ترشی بنه، یکی از ترشیهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با طعم ترش و ادویهای خود، زینتبخش سفرههای شماست. این ترشی با استفاده از بنه (پسته کوهی) و ترکیب سرکه و ادویهجات تهیه میشود و با روشی ساده، میتوانید آن را در خانه آماده کنید. در این دستور، مراحل به صورت خلاصه در سه گام ارائه شده تا به راحتی بتوانید این ترشی لذیذ را تهیه کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه ترشی بنه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
بنه تازه | (به مقدار دلخواه) |
سرکه | (به مقدار دلخواه) |
ادویهجات | (به دلخواه: زیره سیاه، زیره سبز، سیاهدانه، رازیانه) |
نمک | (به میزان لازم) |
بنهها را از خوشه جدا کنید و بهخوبی بشویید. سپس آنها را روی دستمال آشپزخانه پهن کنید و یک شب تا صبح بگذارید تا کاملاً خشک شوند.
بنههای خشکشده را در بطری شیشهای تمیز بریزید. ادویههای دلخواه (زیره سیاه، زیره سبز، سیاهدانه، رازیانه) و نمک را به آن اضافه کنید.
سرکه را تا پوشاندن بنهها در بطری بریزید و چند ساعت درب را باز بگذارید تا سرکه جذب شود. مجدداً سرکه اضافه کنید، نایلون فریزر روی دهانه بطری قرار دهید و درب را محکم ببندید. بطری را به مدت یک ماه در جای خنک و تاریک نگه دارید. نوش جان