نان نارگیلی یک نان محبوب برای صبحانه است که با استفاده از مواد ساده ای قابل تهیه است. در مغز این نان از نارگیل و عسل استفاده می شود که این نان را متفاوت تر می کند. امروز در رستوران یاب طرز تهیه نان نارگیلی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مایه خمیر فوری | 1 ق چای خوری |
آب | 1/2 پیمانه |
شکر | 1/4 پیمانه سر خالی |
نمک | 1/8 ق چای خوری سر خالی |
روغن مایع | 1/4 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد | 2 الی 3 پیمانه |
پودر نارگیل | 1 پیمانه |
کره | 3 ق سوپ خوری |
عسل | 5 ق سوپ خوری |
آب ولرم را در یک کاسه بریزید و به آن خمیر مایه و 1 قاشق چای خوری شکر اضافه کنید و هم بزنید. یک درب روی کاسه قرار دهید و به مدت 5 دقیقه اجازه دهید عمل بیاید. در یک کاسه دیگر باقی شکر را ریخته و به آن روغن و نمک را اضافه کنید.
1 و 1/2 تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و هم بزنید سپس خمیر مایه را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد الک شده را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که یک خمیر منسجم تهیه شود که به دست نچسبد. حدود 5 تا 7 دقیقه خمیر را ورز دهید سپس یک ظرف را چرب کرده و خمیر را در آن قرار دهید و روی آن را بپوشانید و صبر کنید تا حجم خمیر دو برابر شود.
برای تهیه مواد میانی ابتدا پودر نارگیل و کره را همراه عسل در غذاساز یا میکسر بریزید و ترکییب کنید تا خمیری شود. خمیر استراحت داده شده را به ده قسمت تقسیم کنید و به شکل بیضی دربیاورید. مواد میانی را نییز به ده قسمت تقسیم کرده و بیضی شکل کنید و داخل خمیر نان قرار دهید.
نان ها را در سینی فر چرب شده قرار دهید و با باقی مانده تخم مرغ روی نان را رومال کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا به خوبی بپزد سپس نوش جان کنید.