[ad_1]
نان نارگیلی یک نان محبوب برای صبحانه است که با استفاده از مواد ساده ای قابل تهیه است. در مغز این نان از نارگیل و عسل استفاده می شود که این نان را متفاوت تر می کند. امروز در رستوران یاب طرز تهیه نان نارگیلی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
| مایه خمیر فوری | 1 ق چای خوری |
| آب | 1/2 پیمانه |
| شکر | 1/4 پیمانه سر خالی |
| نمک | 1/8 ق چای خوری سر خالی |
| روغن مایع | 1/4 پیمانه |
| تخم مرغ | 2 عدد |
| آرد | 2 الی 3 پیمانه |
| پودر نارگیل | 1 پیمانه |
| کره | 3 ق سوپ خوری |
| عسل | 5 ق سوپ خوری |
آب ولرم را در یک کاسه بریزید و به آن خمیر مایه و 1 قاشق چای خوری شکر اضافه کنید و هم بزنید. یک درب روی کاسه قرار دهید و به مدت 5 دقیقه اجازه دهید عمل بیاید. در یک کاسه دیگر باقی شکر را ریخته و به آن روغن و نمک را اضافه کنید.
1 و 1/2 تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و هم بزنید سپس خمیر مایه را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد الک شده را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که یک خمیر منسجم تهیه شود که به دست نچسبد. حدود 5 تا 7 دقیقه خمیر را ورز دهید سپس یک ظرف را چرب کرده و خمیر را در آن قرار دهید و روی آن را بپوشانید و صبر کنید تا حجم خمیر دو برابر شود.
برای تهیه مواد میانی ابتدا پودر نارگیل و کره را همراه عسل در غذاساز یا میکسر بریزید و ترکییب کنید تا خمیری شود. خمیر استراحت داده شده را به ده قسمت تقسیم کنید و به شکل بیضی دربیاورید. مواد میانی را نییز به ده قسمت تقسیم کرده و بیضی شکل کنید و داخل خمیر نان قرار دهید.
نان ها را در سینی فر چرب شده قرار دهید و با باقی مانده تخم مرغ روی نان را رومال کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا به خوبی بپزد سپس نوش جان کنید.

[ad_2]
منبع