توضیحات img
طرز تهیه کالباس خانگی مرغ بازاری ساده و راحت_رستوران یاب

طرز تهیه کالباس خانگی مرغ بازاری ساده و راحت_رستوران یاب

  • مرداد 29, 782
  • ‏0 لایک
  • مشاهده 154
  • 0 دیدگاه


این کالباس خانگی مرغ، با ترکیب گوشت سینه و ران مرغ، تخم‌مرغ، نشاسته و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود و طعمی دلپذیر و سالم دارد. مواد به‌خوبی میکس و در کیسه مخصوص بسته‌بندی شده و سپس در آب جوش پخته می‌شود. پس از پخت، کالباس را در آب یخ قرار دهید تا رنگ و بافت مناسبی پیدا کند. این کالباس خانگی تا یک هفته در یخچال و یک ماه در فریزر قابل نگهداری است و طعمی تازه و طبیعی دارد. امروز در رستوران یاب طرز تهیه کالباس مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

گوشت سینه و ران مرغ ۵۰۰ گرم (اگر از ران استفاده می‌کنید، حتما دمار را جدا کنید)
سیر ۲ حبه
پودر نشاسته گندم 30 گرم
آرد گندم 30 گرم
شیر خشک نمکی 30 گرم
تخم‌ مرغ 2 عدد
یخ پوره شده یا آب یخ 100 گرم
روغن مایع 80 گرم
ادویه شامل فلفل سیاه، آویشن، جوز هندی، پاپریکا، پودر دارچین، هل ساییده، زنجبیل، پودر تخم گشنیز و پودر سیر ۱۸ گرم (معادل ۲ قاشق چای‌ خوری)
نمک ۱۰ گرم (معادل ۱ قاشق چای‌خوری سرصاف)
خلال پسته 1 ق غذا خوری
قارچ بلانچ شده یا فلفل دلمه‌ای رنده‌شده (آب‌گرفته) 1/2 پیمانه

طرز تهیه کالباس خانگی

مرحله اول: میکس کردن

گوشت مرغ که از قبل بدون استخوان کردید را به همراه سیر را در غذاساز ریخته و میکس کنید تا یکدست شود.آرد گندم، پودر نشاسته، نمک، شیر خشک و ادویه‌ها را به مخلوط مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شوند.

مرحله دوم: افزودن یخ

یخ پوره شده یا آب یخ را به مواد اضافه کرده و دوباره میکس کنید. روغن مایع را به تدریج اضافه کرده و میکس کنید تا مخلوطی خمیری و نرم حاصل شود.

مرحله سوم: افزودن مواد دلخواه

ر صورت استفاده از قارچ بلانچ شده یا فلفل دلمه‌ای رنده‌شده، در این مرحله به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط آماده شده را با قیف یا قاشق داخل کیسه‌های مخصوص کالباس بریزید. هوای کیسه‌ها را گرفته، دو طرف کیسه را با نخ محکم ببندید.

مرحله چهارم: پخت کالباس

کیسه‌های آماده شده را در قابلمه‌ی آب در حال جوش قرار دهید و به مدت ۱.۵ ساعت بپزید. پس از پخت، کیسه‌ ها را فوراً از آب داغ خارج کرده و داخل آب یخ قرار دهید تا شوک سرد به کالباس وارد شود و خوشرنگ باقی بماند. کالباس را به مدت یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود. سپس می‌توانید آن را ورقه‌ ورقه کرده و سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت کالباس خانگی

  1. کالباس خانگی شما در یخچال تا یک هفته و در فریزر تا یک ماه ماندگاری دارد.
  2. اگر می خواهید از قارچ استفاده باید آن را بلانچ کنید.
  3. به دلخواه می توانید از کمی اسانس دود نیز استفاده کنید.
  • اشتراک گذاری: