کوبیده مرغ ترش یکی از انواع روش های تهیه کوبیده است که بسیار جدید و متنوع است. در تهیه این نوع از کوبیده به جای گوشت از مرغ استفاده می شود. مقدار مواد گفته شده در دستور برای 4 نفر می باشد که بسته به تعداد افراد شما می توانید مواد را افزایش دهید. امروز در آشمزی طرز تهیه کوبیده مرغ ترش را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ران وسینه مرغ | 600 گرم |
دنبه | 60 گرم |
پیاز | 1 عدد درشت |
نمک، فلفل سیاه و زعفران | به میزان لازم |
پیاز | 1 عدد |
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک | مقداری |
رب گوجه | 1 ق غذا خوری |
رب انار | 1 ق غذا خوری |
گردو خرد شده | 100 گرم |
سبزیجات معطر | به میزان دلخواه |
پیاز را پوست کنید و خرد کنید سپس در تابه روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید و وقتی پیاز سبک شد ادویه های گفته شده و رب انار و گوجه را اضافه کنید و هم بزنید. گردو خرد شده و آسیاب شده را نیز به تابه اضافه کنید و چند ثانیه تفت دهید.
سبزیجات معطر خشک شده را اضافه کنید سپس مقداری آب نیز اضافه کنید و صبر کنید تا قل بخورد سپس درب ظرف را ببندید تا کمی بپزد و غلیظ شود.
مرغ را در غذاسار یا چرخ گوشت بریزید تا کاملا له شود سپس آن را رد یک ظرف بریزید و به ان دنبه له شده اضافه کنید سپس یک عدد پیاز را خرد و رنده کنید و آب آن را بگیرید سپس آن را به مواد اضافه کنید در ادامه نمک و زعفران را نیز بیفزایید.
خواندنی:طرز تهیه ریحان پلو با مرغ تکه خرد شده و رب ساده و راحت
مواد را با دست خوب ورز دهید تا ترکیب شوند. در ادامه در یک تابه روغن بریزید و ان را روی گاز قرار دهید تا روغن کمی گرم شود سسپ مواد را در تابه بریزید و بزارید یک طرف آن بپزد بعد از پخت آن را برش بزنید و آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد.
بخوانید:طرز تهیه کسرول اسفناج
سس تهیه شده را در یک تابه بریزید و سپس کوبیده ها را در آن قرار دهید و بعد از 15 دقیقه خارج کنید کوبیده مرغ ترش شما آماده است نوش جان.