قورمه مرغ یکی از غذاهای سالم و راحت است که شما می توانید بردون هیچ دردسری آن را تهیه و با نان یا برنج میل کنید. این غذا می تواند وعده غذایی خوبی برای دوران رژیم و کاهش وزن شما باشد اما باید برای اینکه رژیمی تر شود روغن را از دستور حذف کنید. مقدار مواد گفته شده در دستور برای 7 تا 8 نفر مناسب است و شما می توانید بر حسب تعداد مورد نظر مواد را کم یا زیاد کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه قورمه مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
سینه یا ران مرغ | 1 کیلو |
زعفران دم کرده | به میزان دلخواه |
پیاز | 1 عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
روغن | کمی |
زعفران را بسابید و مقداری آب جوش در آن بریزید و سپس روی بخار کتری قرار دهید تا دم بکشد. مرغ ها را بشورید و بزارید کمی خشک شوند سپس با چاقو مکعبی و متوسط خرد کنید و مرغ های خرد شده را در یک قابلمه بریزید سپس به آن نمک و زعفران دم کرده را بیفزایید و کمی هم بزنید. پیاز را پوست کرده و از وسط به چهار قسمت تقسیم کنید و در قابلمه بریزید.
درب قابلمه را قرار داده و بزارید به مدت نیم ساعت مواد با حرارت ملایم بپزند و مرغ به خوبی آب بیندازد. در ادامه بعد از گذشت نیم ساعت پیاز را از قابلمه دربیاورید و دور بریزید سسپ مقداری روغن اضافه کنید.
در این مرحله مرغ ها را خوب هم بزنید تا سرخ شود. سپس فلفل و مقداری زردچوبه را اضافه کرده و وقتی مرغ ها خوب پخت گاز را خاموش کنید و قورمه مرغ را در ظرف سرو بریزید.