پنکیک شکلاتی یکی از بهترین گزینه ها برای انتخاب میان وعده و یا یک صبحانه عالی به شمار می آید. پنکیک شکلاتی جزو دستور پخت هایی است که بالاترین سرعت آماده سازی را دارد. در ادامه با دستور پخت پنکیک شکلاتی پف دار و خوشمزه با رستوران یاب همراه باشید.
برای تهیه یک پنکیک شکلاتی خوب نیاز داریم به
آرد سفید | 1 لیوان فرانسوی |
تخم مرغ | 1 عدد |
شیر | 1 لیوان فرانسوی |
شکر | نصف لیوان فرانسوی |
روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
کره آب شده | 1 قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | نصف قاشق چای خوری |
نمک | 1 پنس |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
ابتدا آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو را 3 مرحله الک میکنیم
در یک ظرف (کاسه) ترکیب آماده شده آرد را داخل ظرف ریخته و تخم مرغ و شیر و کره را اضافه کرده و با مفتول دستی خوب مخلوط میکنیم. در اینجا مایه پنکیک شکلاتی ما آمادست.
ماهی تابه را روی شعله با حرارت متوسط گذاشته تا گاملا گرم شود و با کمی روغن تابه را چرب میکنیم.
با یک ملاقه کوچک از مایه پنکیک شکلاتی برمیداریم و داخل تابه میریزیم و تابه را به شکل دایره ای می چرخانیم تا پنکیک شکلاتی فرم دایره ای بگیرد.
مدت کمی برای پخت پنکیک شکلاتی لازم است، یک طرف که آماده شد برمیگردانیم تا طرف دیگر پنکیک شکلاتی نیز پخته شود.
در ظرف مورد نظر پنکیک های شکلاتی را روی هم چیده و با سس شکلاتی تزئین میکنیم.