توضیحات img
طرز تهیه خورش انار و بادمجان با مرغ مجلسی و خوشمزه مخصوص شام شب یلدا_رستوران یاب

طرز تهیه خورش انار و بادمجان با مرغ مجلسی و خوشمزه مخصوص شام شب یلدا_رستوران یاب

  • مرداد 14, 782
  • ‏0 لایک
  • مشاهده 158
  • 0 دیدگاه


خورش انار و بادمجان یکی از خورشت های بسیار خوشمزه و مجلسی می باشد که می توانید برای شام شب یلدا این غذای خوشمزه و شیک را تهیه کنیدو یا می توانید در پاییز و زمستان با رسیدن انار تازه این خورشت خوشمزه را تهیه کنید. این خورشت بیشتر با مرغ تهیه می شود و شما م یتوانید با افزودن کمی رب انار و طعم این غذا را فوق العاده کنید و در کنار یک پلوی زعفرانی میل کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه خورش انار و بادمجان را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت انار و بادمجان با مرغ

بادمجان 3 عدد
پیاز 1 عدد
سینه و ران مرغ 3 عدد
آب زعفران 3 ق غذا خوری
رب انار 3 ق غذا خوری
انار 1/2 پیمانه
شکر به مقدار لازم

طرز تهیه خورش انار و بادمجان با مرغ

مرحله اول: آماده سازی بادمجان

ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت ورقه ای خرد کنید و داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود و بعد از 20 دقیقه بشورید و خشک کنید و بعد داخل یک تابه سرخ کنید تا طلایی شود، می توانید کمی ماست به بادمجان ها بزنید تا روغن کمتری به خود جذب کند.

مرحله دوم: تفت دادن مرغ

در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک شود و بعد مرغ ها را اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ ها به همراه پیاز خوب سرخ شوند.

مرحله سوم: افزودن رب انار

در ادامه باید زعفران و کمی نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بعد رب انار به همراه انار اضافه کنید و تفت دهید تا مواد یکدست شود و بعد روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا مرغ ها پخته شوند.

مرحله چهارم: تهیه خورش انار و بادمجان

در ادامه وقتی مرغ ها پخته و سس غلیظی بدست آمد باید کمی شکر بنا به ذائقه خود اضافه کنید و بادمجان ها را روی خورشت قرار دهید و برای نیم ساعت دیگر زمان دهید تا خورشت جا افتاده شود. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه خورش انار و بادمجان مجلسی

  1. می توانید از ترکیب کمی انار و آب انار و شکر استفاده کنید و بجوشانید و بجای دانه های انار استفاده کنید.
  2. می توانید از سینه مرغ خرد شده استفاده کنید.
  3. اگر رب انار شما ملس است دیگر نیازی به افزودن شکر نیست.
  • اشتراک گذاری: