توضیحات img
طرز تهیه راحت الحلقوم سنتی با نشاسته گل و ژلاتین به روش بازاری_رستوران یاب

طرز تهیه راحت الحلقوم سنتی با نشاسته گل و ژلاتین به روش بازاری_رستوران یاب

  • شهریور 7, 782
  • ‏0 لایک
  • مشاهده 175
  • 0 دیدگاه


اگر به دنبال یک شیرینی خانگی خوشمزه و نرم هستید، راحت‌الحلقوم یک انتخاب عالی است! با ترکیب نشاسته گل، شکر، ژلاتین، و گلاب، این شیرینی لطیف با عطر دلپذیر به‌راحتی در خانه تهیه می‌شود. کافیست نشاسته را صاف کنید، شربت شیرین و معطر را آماده کرده و سپس آن را روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود. با اضافه کردن رنگ‌ها و طعم‌دهنده‌های دلخواه، می‌توانید راحت‌الحلقوم‌های رنگارنگ و خوش‌طعم تهیه کنید و آن‌ها را در پودر قند بغلتانید تا به ظاهر و طعم بی‌نظیر برسند. امروز طرز تهیه راحت الحلقوم را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

نشاسته گل ۱ پیمانه
شکر ۱.۵ پیمانه
آب ۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق مربا خوری
آبلیمو ۱ قاشق چای‌ خوری
کره ۱ قاشق غذا خوری
اسانس و گلاب به میزان دلخواه
رنگ خوراکی به میزان دلخواه
پودر قند یا پودر نشاسته ذرت مقداری برای غلتاندن

طرز تهیه راحت الحلقوم سنتی

مرحله اول: آماده‌سازی نشاسته

یک پیمانه از آب را با نشاسته مخلوط کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید. سپس آن را صاف کنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله دوم: آماده‌سازی شربت

پیمانه دوم آب را در قابلمه‌ ای روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. شکر و پودر ژلاتین (ژلاتین را از قبل با کمی آب آماده کرده باشید) را به آب در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. آبلیمو و سپس مخلوط آب و نشاسته را به شربت اضافه کنید و به‌آرامی هم بزنید.

مرحله سوم: افزودن کره و اسانس

کره و گلاب را به مخلوط اضافه کنید. در صورت تمایل، به جای گلاب می‌توانید از اسانس دلخواه و رنگ خوراکی استفاده کنید. برای تنوع، مواد را به چند بخش تقسیم کنید و رنگ‌های مختلف اضافه کنید. مواد را روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شده و وسط قابلمه جمع شود.

مرحله چهارم: تهیه راحت الحلفوم

مواد را در سینی با کمی ارتفاع که از قبل پودر قند یا نشاسته ذرت پاشی کرده‌اید، بریزید و سطح آن را صاف کنید. مواد را به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود. سپس آن را به قطعات کوچک برش دهید و هر قطعه را در مخلوط پودر قند و پودر نشاسته غلتانده و سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت راحت الحقوم

  1. این شیرینی خوشمزه و لطیف را می‌توانید با طعم و رنگ‌های مختلف تهیه کرده و با پودر قند تزئین کنید.
  2. پودر ژلاتین اضافه کنید تا راحت الحقوم شما سفت تر شود شما می توانید حذف کنید، اما بجاش حتما دو قاشق نشاسته اضافه کنید.
  • اشتراک گذاری: