ترشی پیاز قرمز یکی از انواع ترشی هایی است که شما می توانید در خانه تهیه کنید. از این ترشی برای دورچین غذاهای مختلف نیز می توانید استفاده کنید و که می تواند سفره شما را جذاب و زیباتر کند. این ترشی در مدت زمان کمی قابل استفاده است و می توانید از آن استفاده کنید. ترشی همراه با غذا می تواند باعث هضم و بهبود گوارش شود که همچنین می تواند یک چاشنی خوب برای غذای شما باشد. از خواص پیاز می توان به خاصیت ضد میکروبی و تقویت سیستم ایمنی اشاره کرد. این ترشی را به صورت کامل و یا خرد شده نیز تهیه می کنند که رنگ قرمزی دارد. امروز در آشمزی طرز تهیه ترشی پیاز قرمز را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
پیاز قرمز | ۱ کیلو |
سرکه قرمز | ۲ پیمانه |
آب | مقداری |
سیر | چند جبه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پیاز ها را با چاقو پوست کنید و در یک ظرف بریزید و با مقداری آب بشورید سپس بعد از خشک شدن با چاقو به شکل خلالی خرد کنید البته می توانید این کار را انجام نداده و به صورت درسته از پیاز ها استفاده کنید و فقط یک برش کوچک در آن ایجاد کنید.
پیاز ها را در یک شیشه تمیز درب دار بریزد سپس سیر را پوست کنید و خرد کنید به شیشه اضافه کنید. در ادامه نمک و فلفل را اضافه کنید. سرکه قرمز را همراه آب به شیشه اضافه کنید و کمی هم بزنید.
درب شیشه را محکم ببندید و به مدت ۱۲ ساعت شیشه را به صورت عکس قرار دهید تا هوای اضافی آن خارج شود سپس به مدت چند روز ترشی را در محیط خشک و خنک نگهداری کنید تا ترشی آماده مصرف شود نوش جان.