توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه شیرینی ساوارین شکلاتی شیک و مجلسی

طرز تهیه شیرینی ساوارین شکلاتی شیک و مجلسی

شیرینی ساوارین در طعم های مختلفی تهیه می شود و به دلیل شکل شیک و مجلسی آن می توانید از آن در پذیرایی های خود استفاده کنید. ساوارین به شکل های شکلاتی و گردویی و همچنین پسته ای قابل تهیه است که در این دستور شیرینی ساوارین شکلاتی گفته شده است چون نسبت به سایر طعم ها از محبوبیت بیشتری برخوردار است. امروز در رستوران یاب طرز تهیه شیرینی ساوارین را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی ساوارین

کره 125 گرم
پودر کاکائو 15 گرم
آرد 165 گرم
نشاسته ذرت 40 گرم
پودر قند 60 گرم
کره بادام زمینی 2 ق غذا خوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
بادام خرد شده به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی ساوارین

مرحله اول:‌ ترکیب کردن مواد شیرینی ساوارین

ابتدا کره را در یک کاسه بریزید و پودر قند را در آن الک کنید و با دور تند همزن برقی خوب هم بزنید تا یک ترکیب پوک تهیه شود. دورگیری را حتما انجام دهید تا مواد یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ را شکسته و زرده را از آن جدا کنید و به مواد بیفزایید.

ادامه مطلب
طرز تهیه کیک با تکه های شکلات پف دار برای 8 نفر_رستوران یاب

مرحله دوم: اضافه کردن آرد

کره بادام زمینی و نشاسته ذرت را اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. آرد و پودر کاکائو را با هم ترکیب کرده و در کاسه الک کنید و با دور کند همزن خوب هم بزنید. سپس ظرف را دورگیری کرده و با دست کمی خمیر تهیه شده را جمع کنید.

مرحله سوم: پخت شیرینی در فر

به اندازه 10 گرم از خمیر برداشته و آن را در بادام های خرد شده آغشته کنید سپس با قالب های مخصوص شیرینی ساوارین خمیر را قالب زده و در سینی چرب شده بچینید. سینی فر را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا به خوبی بپزد.

خواندنی:

طرز تهیه نان تست دو رنگ با خمیر مایه نرم و پنبه ای برای صبحانه

ادامه مطلب
طرز تهیه کاپ کیک زردآلو مجلسی و پف دار با شیر گام به گام_رستوران یاب

طرز تهیه نان خرمایی خانگی به روش کرمانشاهی ساده و بزرگ

مرحله چهارم: تهیه شیرینی ساوارین بدون فر و در تابه

در ابتدا کف یک تابه کاغذ روغنی پهن کنید و شیرینی ها را روی آن چیده سپس تابه را روی گاز قرار دهید. یک شعله پخش کن نیز روی شعله گاز قرار داده و حرارت را ملایم کنید. مدت زمان لازم برای پخت شیرینی تقریبا 30 دقیقه می باشد.

فوت و فن های طرز تهیه شیرینی ساوارین

  1. اگر قالب مخوص شیرینی ساوارین را نداشتید می توانید از خمیر تهیه شده با دست برداشته و گرد کنید سپس یک گودی در وسط شیرینی ایجاد کنید.
  2. اگر ازترکیب کره حیوانی و گیاهی با هم در تهیه شیرینی ساوارین استفاده کنید بهتر است.
  3. به جای کره بادام زمینی می توانید از کرم لوتوس نیز استفاده کنید.
ادامه مطلب
طرز تهیه ترشی پیاز قرمز خانگی با لبو خوشرنگ و فوری به روش رستورانی
  • اشتراک گذاری:
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها