توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه نان تست دو رنگ با خمیر مایه نرم و پنبه ای برای صبحانه

طرز تهیه نان تست دو رنگ با خمیر مایه نرم و پنبه ای برای صبحانه

نان تست دو رنگ یکی از نان های تست فانتزی است که شما می توانید در خانه نیز آن را تهیه کنید. این نان برای کودکانی که میلی به خوردن صبحانه ندارند نیز می تواند جالب باشد و آن ها را ترغیب به خوردن صبحانه کند. شما می توانید این نان را در هر رنگ دلخواه تهیه کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه نان تست دو رنگ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه نان تست دو رنگ

آرد 385 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر 250 میلی لیتر
شکر 4 ق غذا خوری
مایه خمیر فوری 1 ق چای خوری
کره 20 گرم
نمک 1/2 ق چای خوری
رنگ خوراکی پودری یا پودر شکلات 1 ق چای خوری
آب برای حل کردن رنگ 1 ق چای خوری

طرز تهیه نان تست دو رنگ

مرحله اول: ورز دادن خمیر

آرد را الک کنید و به آن شکر و شیر مقداری ولرم اضافه کنید سپس مایه خمیر فوری و نمک را همراه تخم مرغ در یک ظرف ریخه و تمام مواد را خوب ترکیب کنید. خمیر را با دست به خوبی ورز دهید تا یک خمیر نرم بدست بیاید. به تدریج کره هم دمای محیط را به خمیر اضافه کنید تا یک خیمر براق حاصل شود.

ادامه مطلب
طرز تهیه ملاقورمه مازندرانی بدون گوشت و مرغ با بادمجان به روش سنتی_رستوران یاب

مرحله دوم: استراحت دادن به خمیر نان ست

خمیر تهیه شده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و ه یک قسمت رنگ خوراکی به هر رنگ دلخواه اضافه کنید و آن را در یک کیسه فریزر قرار داده و روی آن را با پارچه یا هر چیز دیگری بپوشانید. خمیر ساده و سفید را نیز مانند خمیر رنگ شده به مدت یک ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

خواندنی:

طرز تهیه نان خرمایی خانگی به روش کرمانشاهی ساده و بزرگ

طرز تهیه اگردک قزوین نرم و لطیف با خمیرمایه بدون فر

مرحله سوم: پخت نان تست دو رنگ

بعد از استراحت خمیر ها را روی هم قرار داده و با وردنه پهن کنید سپس رول کنید و در قالب یا سینی فر قرار داده و به مدت 15 دقیقه دوباره استراحت دهید سپس در فر با دمای 170 درجه به مدت 25 الی 30 دقیقه به خوبی بپزد.

ادامه مطلب
طرز تهیه اکبر جوجه خانگی اصل به روش رستورانی با رب انار_رستوران یاب

فوت و فن های طرز تهیه نان تست دو رنگ

  1. ورز دادن خمیر در پخت نهایی موثر است و باعث کیفیت و بافت بهتر نان تست شما می شود.
  2. بهتر است بعد از تهیه این نان یک ساعت صبر کنید تا خنک شود سپس برش بزنید.
  3. اگر از تستر یا فر برقی استفاده می کنید دما باید روی 160 درجه باشد و به مد 30 دقیقه نان بپزد.
آخرین مطالب
ادامه مطلب
طرز تهیه حلوا بدون آرد با بیسکویت پتی بور و شیر ساده و سریع_رستوران یاب
  • اشتراک گذاری:
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها