توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه اگردک قزوین نرم و لطیف با خمیرمایه بدون فر

طرز تهیه اگردک قزوین نرم و لطیف با خمیرمایه بدون فر

اگردک قزوین یک نان تابه ای قزوینی است که واقعا خوشمزه است و بافت خوبی دارد. از این اگردک در ماه رمضان برای وعده افطار نیز می توانید استفاده کنید و لذت ببرید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه اگردک قزوین را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه اگردک قزوین

خمیر مایه 2 ق چای خوری سر صاف
نمک 1 پنس
آرد 2 پیمانه سر پر
شکر 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
زعفران دم کرده 2 ق غذا خوری

طرز تهیه اگردک قزوین

مرحله اول: ترکیب کردن مواد اگردک

تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و به آن شیر و زعفران دم کرده را اضافه کنید و با قاشق مواد را خوب ترکیب کنید. در یک کاسه دیگر آرد و نمک را همراه خمیر مایه بریزید و ترکیب کنید. تخم مرغ ترکیب شده با مواد دیگر را به آرد اضافه کنید و با لیسک مواد را خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.

ادامه مطلب
طرز تهیه نان لواش روستایی با آرد جو به روش سنتی بدون خمیر مایه_رستوران یاب

مرحله دوم: استراحت دادن به خیمر

مواد را با همزن به خوبی هم بزنید یا می توانید با دست مواد را ورز دهید تا یک خمیر نرم لطیف به دست آید. خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید و بزارید استراحت کند تا زمانی که حجم خمیر دو برابر شود.

مرحله سوم: پهن کردن خمیر

خمیر را به قسمت های دیگر تقسیم کنید و هر قسمت را در یک سطح صاف آردپاشی شده با وردنه باز و پهن کنید. با چنگال سطح خمیر را سوراخ کنید و آن را با چاقو به شکل های مستطیلی برش بزنید. روغن را در تابه بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.

خواندنی:

طرز تهیه دیماج قزوین مجلسی و خوشمزه به روش سنتی

ادامه مطلب
طرز تهیه دیپ مرغ پیش غذای خوشمزه و ساده برای مهمانی ها_رستوران یاب

طرز تهیه نان خرمایی خانگی به روش کرمانشاهی ساده و بزرگ

طرز تهیه شیرینی ساوارین شکلاتی شیک و مجلسی

مرحله چهارم: سرخ کردن اگردک

اگردک ها را در تابه چیده و روی حرارت ملایم صبر کنید تا بپزد. وقتی یک طرف آن پخت آن را برگردانده تا طرف دیگر نیز به خوبی بپزد و طلایی شود.

فوت و فن های طرز تهیه اگردک قزوین

  1. همه مواد را از قبل از یخچال خارج کرده تا هم دمای محیط شوند.
  2. برای اینکه اگردک ها بهتر بپزد می توانید در هنگام سرخ شدن در تابه روی سطح دیگر اگردک نیز مقداری روغن بریزید.
  3. به هیچ وجه در حین سرخ شدن اگردک گاز را کم یا زیاد نکنید چون باعث می شود روغن بیشتری جذب اگردک شود.
  4. بعد از تهیه اگردک آن را روی توری یا دستمال قرار داده تا روغن اضافی آن جدا شود.
ادامه مطلب
روش های تشخیص آبلیموی طبیعی از آبلیموی تقلبی

  • اشتراک گذاری:
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها