اگردک قزوین یک نان تابه ای قزوینی است که واقعا خوشمزه است و بافت خوبی دارد. از این اگردک در ماه رمضان برای وعده افطار نیز می توانید استفاده کنید و لذت ببرید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه اگردک قزوین را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
خمیر مایه | 2 ق چای خوری سر صاف |
نمک | 1 پنس |
آرد | 2 پیمانه سر پر |
شکر | 1/2 پیمانه |
شیر | 1/2 پیمانه |
تخم مرغ | 1 عدد |
زعفران دم کرده | 2 ق غذا خوری |
تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و به آن شیر و زعفران دم کرده را اضافه کنید و با قاشق مواد را خوب ترکیب کنید. در یک کاسه دیگر آرد و نمک را همراه خمیر مایه بریزید و ترکیب کنید. تخم مرغ ترکیب شده با مواد دیگر را به آرد اضافه کنید و با لیسک مواد را خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
مواد را با همزن به خوبی هم بزنید یا می توانید با دست مواد را ورز دهید تا یک خمیر نرم لطیف به دست آید. خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید و بزارید استراحت کند تا زمانی که حجم خمیر دو برابر شود.
خمیر را به قسمت های دیگر تقسیم کنید و هر قسمت را در یک سطح صاف آردپاشی شده با وردنه باز و پهن کنید. با چنگال سطح خمیر را سوراخ کنید و آن را با چاقو به شکل های مستطیلی برش بزنید. روغن را در تابه بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
خواندنی:
طرز تهیه دیماج قزوین مجلسی و خوشمزه به روش سنتی
طرز تهیه نان خرمایی خانگی به روش کرمانشاهی ساده و بزرگ
طرز تهیه شیرینی ساوارین شکلاتی شیک و مجلسی
اگردک ها را در تابه چیده و روی حرارت ملایم صبر کنید تا بپزد. وقتی یک طرف آن پخت آن را برگردانده تا طرف دیگر نیز به خوبی بپزد و طلایی شود.