توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه دیماج قزوین مجلسی و خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه دیماج قزوین مجلسی و خوشمزه به روش سنتی

دیماج قزوین یکی از عثپصرانه های خوشمزه و بی رقیب قزوین است که با مواد ساده و سالمی قابل تهیه است و می توانید در زمان کمی آن را تهیه و میل کنید. دیماج با استفاده از نان خشک و سبزی به همراه گوجه و سایر مواد تهیه می شود. امروز در رستوران یاب طرز تهیه دیماج قزوین را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه دیماج قزوین

نان لواش 500 گرم
گردو 1 لیوان
پیاز 2 عدد متوسط
خیار 3 عدد
گوجه 3 عدد
پنیر محلی 8 ق غذا خوری
سبزی خوردن 300 گرم
نمک و زردچوبه به میزان دلخواه

طرز تهیه دیماج قزوین

مرحله اول: خرد کردن مواد لازم

ابتدا خیار و گوجه را با آب بشورید و پوست خیار را با چاقو گرفته و آن را مانند سالاد شیرازی خرد کنید. گوجه ها را نیز ریز خرد کنید سپس گردو ها را چند تکه کرده و خرد کنید. سبزی خوردن را پاک کرده و بشورید سپس با چاقو ان را ریز خرد کنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه پلو سیب زمینی با شوید خشک ساده و راحت_رستوران یاب

مرحله دوم: تفت دادن پیاز و خرد کردن نان

پیاز را پوست کرده و خرد کنید و در یک تابه روغن بریزید و آن را تفت دهید. در ادامه زردچوبه را به ان اضافه کرده و هم بزنید. نان لواش های خشک شده را با دست خرد کنید و در یک کاسه بریزید. سبزی خرد شده را به نان اضافه کنید و هم بزنید.

خواندنی:

طرز تهیه شیرینی باقلوا روسی شیک و ساده به شکل گردو و پسته خندان

طرز تهیه اگردک قزوین نرم و لطیف با خمیرمایه بدون فر

مرحله سوم: هم زدن دیماج

خیار خرد شده و گوجه را نیز به مواد اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. گردو و پنیر را نیز به دیماج بیفزایید ودوباره با یک قاشق مواد را ترکیب کنید. پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید دیماج شما آماده است و می توانید نوش جان کنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه دمنوش سرماخوردگی با عناب، به و دارچین برای رفع گلودرد و سرفه_رستوران یاب

فوت و فن های طرز تهیه دیماج قزوین

  1. پیاز سرخ کرده قابل حذف است و می توانید از پیاز در تهیه دیماج استفاده نکنید.
  2. بهتر است از پنیر محلی کوزه ای برای تهیه دیماج قزوین استفاده شود که باعث خوشمزه تر شدن آن می شود.
  3. به دلخواه می توانید از مقداری ادویه دیماج نیز برای تهیه این عصرانه استفاده کنید.
  4. برای تزیین روی دیماج می توایند از سبزی خوردن مانند تربچه یا گردو و پیاز داغ یا حتی سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید تا یک دیماج خوشمزه تر داشته باشید.
  5. بعد از تهیه دیماج بهتر است به مدت یک ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا کمی خنک شود سپس سرو کنید.
آخرین مطالب
ادامه مطلب
طرز تهیه مربا به یک کیلو قرمز و غلیظ با اندازه گیری لیوان + فوت و فن
  • اشتراک گذاری:
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها