دیماج قزوین یکی از عثپصرانه های خوشمزه و بی رقیب قزوین است که با مواد ساده و سالمی قابل تهیه است و می توانید در زمان کمی آن را تهیه و میل کنید. دیماج با استفاده از نان خشک و سبزی به همراه گوجه و سایر مواد تهیه می شود. امروز در رستوران یاب طرز تهیه دیماج قزوین را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
نان لواش | 500 گرم |
گردو | 1 لیوان |
پیاز | 2 عدد متوسط |
خیار | 3 عدد |
گوجه | 3 عدد |
پنیر محلی | 8 ق غذا خوری |
سبزی خوردن | 300 گرم |
نمک و زردچوبه | به میزان دلخواه |
ابتدا خیار و گوجه را با آب بشورید و پوست خیار را با چاقو گرفته و آن را مانند سالاد شیرازی خرد کنید. گوجه ها را نیز ریز خرد کنید سپس گردو ها را چند تکه کرده و خرد کنید. سبزی خوردن را پاک کرده و بشورید سپس با چاقو ان را ریز خرد کنید.
پیاز را پوست کرده و خرد کنید و در یک تابه روغن بریزید و آن را تفت دهید. در ادامه زردچوبه را به ان اضافه کرده و هم بزنید. نان لواش های خشک شده را با دست خرد کنید و در یک کاسه بریزید. سبزی خرد شده را به نان اضافه کنید و هم بزنید.
خواندنی:
طرز تهیه شیرینی باقلوا روسی شیک و ساده به شکل گردو و پسته خندان
طرز تهیه اگردک قزوین نرم و لطیف با خمیرمایه بدون فر
خیار خرد شده و گوجه را نیز به مواد اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. گردو و پنیر را نیز به دیماج بیفزایید ودوباره با یک قاشق مواد را ترکیب کنید. پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید دیماج شما آماده است و می توانید نوش جان کنید.