توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه شیرینی باقلوا روسی شیک و ساده به شکل گردو و پسته خندان

طرز تهیه شیرینی باقلوا روسی شیک و ساده به شکل گردو و پسته خندان

شیرینی باقلوا روسی یک شیرینی خوشمزه است که به دلیل مغز داخل آن به آن باقلوا نیز می گویند. این شیرینی بسیار متفاوت است و می تواند گزینه خوبی برای پذیرایی ها و مجالس شما باشد. امروز در رستوران یاب طرز تهیه شیرینی باقلوا روسی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی باقلوا روسی

کره 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل نوک ق چای خوری
بکینگ پودر 1/2 ق چای خوری
نشاسته ذرت 30 گرم
پودر قند 50 گرم
آرد سفید قنادی 220 گرم

مواد لازم برای تهیه مواد میانی

خرده های تارت حدود 60 گرم
پودر بادام 2 ق غذا خوری پر
پودر قند 1 ق غذا خوری
پودر پسته 3 ق غذا خوری پر
شیر عسلی 2 ق غذا خوری
گلاب و هل 1 الی 2 ق غذا خوری

طرز تهیه شیرینی باقلوا روسی

مرحله اول: تهیه خمیر

کره را در یک کاسه بریزید و به آن تخم مرغ را اضافه کنید سپس وانیل را بیفزایید. با دور تند همزن خوب مواد را هم بزنید پودر قند را نیز در الک ریخته و به مواد اضافه کنید. آرد و نشاسته را با بکینگ پودر ترکیب کرده و در مواد الک کنید سپس با لیسک یا نوک انگشت دست مواد را خوب هم بزنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه بستنی شکلاتی خانگی راحت و عالی با بیسکویت و خامه صبحانه_رستوران یاب

مرحله دوم: تهیه تارت باقلوا روسی

از خمیر تکه های 5 گرمی یا به اندازه گردو کوچک بردارید و گرد کنید. خمیر ها را در قالب بادامی یا گردویی مخصوص باقلوا روسی بچینید و روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد از چند دقیقه قالب را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد.

خواندنی:

طرز تهیه سبزه کنجد برای عید نوروز ساده و شیک برای هفت سین

طرز تهیه دیماج قزوین مجلسی و خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه پولکی کنجدی خانگی با زعفران و شکر ساده و نازک

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

بعد از 5 دقیقه مواد تارت مانند را از قالب خارج کنید و اطراف نا صاف آن را با چاقو جدا کنید و خرده ها را با گوشکوب پودر کرده و در یک کاسه بریزید تا برای تهیه مواد میانی استفاده شود. سپس پودر قند و بادام و پسته را به کاسه حاوی تارت های خرد شده اضافه کنید. شیر عسلی و هل و گلاب را نیز اضافه کنید و با دست کمی هم بزنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه پیراشکی شکری بازاری با خمیرمایه و شیر بدون فر_رستوران یاب

مرحله چهارم: تهیه شیرینی باقلوا روسی

از مواد تهیه شده برداشته و در وسط دست خود کمی ورز دهید سپس در تارت های تهیه شده قرار دهید و اگر می خواهید مدل پسته خندان تهیه کنید باید از تارت بادامی شکل استفاده کنید.

فوت و فن های طرز تهیه شیرینی باقلوا روسی

  1. اگر این باقلوا را به شکل گردو تهیه می کنید می توانید بعد از تهیه از مقداری شکلات ذوب شده و پودر نارگیل و پسته برای تزیین آن استفاده کنید.
  2. کره باید حتما سرد باشد و خیلی هم نرم و شل نشده باشد.
  3. هل و گلاب قابل حذف است اما برای عطر و طعم بیشتر خوب است از آن استفاده کنید.
آخرین مطالب
ادامه مطلب
طرز تهیه سالاد زیتون یونانی با گردو و سس انار مخصوص مهمانی_رستوران یاب
  • اشتراک گذاری:
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها