شیرینی باقلوا روسی یک شیرینی خوشمزه است که به دلیل مغز داخل آن به آن باقلوا نیز می گویند. این شیرینی بسیار متفاوت است و می تواند گزینه خوبی برای پذیرایی ها و مجالس شما باشد. امروز در رستوران یاب طرز تهیه شیرینی باقلوا روسی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
کره | 100 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | نوک ق چای خوری |
بکینگ پودر | 1/2 ق چای خوری |
نشاسته ذرت | 30 گرم |
پودر قند | 50 گرم |
آرد سفید قنادی | 220 گرم |
خرده های تارت | حدود 60 گرم |
پودر بادام | 2 ق غذا خوری پر |
پودر قند | 1 ق غذا خوری |
پودر پسته | 3 ق غذا خوری پر |
شیر عسلی | 2 ق غذا خوری |
گلاب و هل | 1 الی 2 ق غذا خوری |
کره را در یک کاسه بریزید و به آن تخم مرغ را اضافه کنید سپس وانیل را بیفزایید. با دور تند همزن خوب مواد را هم بزنید پودر قند را نیز در الک ریخته و به مواد اضافه کنید. آرد و نشاسته را با بکینگ پودر ترکیب کرده و در مواد الک کنید سپس با لیسک یا نوک انگشت دست مواد را خوب هم بزنید.
از خمیر تکه های 5 گرمی یا به اندازه گردو کوچک بردارید و گرد کنید. خمیر ها را در قالب بادامی یا گردویی مخصوص باقلوا روسی بچینید و روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد از چند دقیقه قالب را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد.
خواندنی:
طرز تهیه سبزه کنجد برای عید نوروز ساده و شیک برای هفت سین
طرز تهیه دیماج قزوین مجلسی و خوشمزه به روش سنتی
طرز تهیه پولکی کنجدی خانگی با زعفران و شکر ساده و نازک
بعد از 5 دقیقه مواد تارت مانند را از قالب خارج کنید و اطراف نا صاف آن را با چاقو جدا کنید و خرده ها را با گوشکوب پودر کرده و در یک کاسه بریزید تا برای تهیه مواد میانی استفاده شود. سپس پودر قند و بادام و پسته را به کاسه حاوی تارت های خرد شده اضافه کنید. شیر عسلی و هل و گلاب را نیز اضافه کنید و با دست کمی هم بزنید.
از مواد تهیه شده برداشته و در وسط دست خود کمی ورز دهید سپس در تارت های تهیه شده قرار دهید و اگر می خواهید مدل پسته خندان تهیه کنید باید از تارت بادامی شکل استفاده کنید.