پولکی کنجدی یکی از موادی است که اغلب افراد با چای آن را میل می کنند و بافت چیپسی و خوشمزه ای دارد. پولکی اصالتا متعلق به شهر اصفهان است که افراد زیادی از پولکی به عنوان سوغاتی نیز آن را خریداری می کنند. امروز در رستوران یاب طرز تهیه پولکی کنجدی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
شکر | 1 و 1/3 پیمانه یا 250 گرم |
سرکه سفید | 7 الی 8 ق غذا خوری |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
کنجد | 2 الی 3 ق غذا خوری |
آب | 1/2 پیمانه |
ابتدا شکر را در یک کاسه بریزید و به آن آب و سرکه را اضافه کنید. زعفران را سابیده و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و آن را روی بخار کتری در حال جوش قرار دهید تا زعفرن به خوبی دم بکشد سپس صبر کنید تا زعفران کمی خنک شود و آن را به مواد داخل کاسه بیفزایید و مخلوط کنید.
خواندنی:
طرز تهیه شیرینی خامه ای در تابه (بدون فر) ساده و راحت
طرز تهیه سبزه کنجد برای عید نوروز ساده و شیک برای هفت سین
مواد داخل کاسه را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر به خوبی حل شود. به مدت 15 الی 20 دقیقه اجازه دهید این شربت بجوشد تا به خوبی قوام بیاید و حالت کاراملی بگیرد. برای هم زدن بهتر است قابلمه را دورانی حرکت دهید و از قاشق استفاده نکنید.
در این مرحله کنجد را به مواد اضافه کرده و مواد داخل قابلمه را با قاشق مربا خوری روی فویل بریزید و کمی صبر کنید تا پولکی ها سفت شود سپس آن را از قویل جدا کرده و به شکل دلخواه برش بزنید.