شیرینی خامه ای در تابه مخصوص افرادی است که فر ندارند و با استفاده از این روش می توانند یک شیرینی خامه ای خوشمزه تهیه کنند. امروز در رستوران یاب طرز تهیه شیرینی خامه ای در تابه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 1 لیوان |
روغن | 1/2 لیوان |
شیر | 1/2 لیوان |
آرد | 2 لیوان |
بکینگ پودر | 2 ق مربا خوری |
پودر شکلات | 2 تا 3 ق مربا خوری |
خامه صبحانه | 1 پاکت |
پودر قند | 2 ق غذا خوری |
پودر نارگیل | 2 ق غذا خوری |
تمام مواد را از قبل از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شود و مواد بهتر با هم ترکیب شوند. ابتدا تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و به آن پودر شکلات و واینل را همراه شکر اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا حجیم و یکدست شود. در ادامه روغن و شیر را بیفزایید و به مدت 1 دقیقه با همزن خوب هم بزنید.
خواندنی:
طرز تهیه پولکی کنجدی خانگی با زعفران و شکر ساده و نازک
طرز تهیه سبزه کنجد برای عید نوروز ساده و شیک برای هفت سین
آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و الک کنید سپس به مواد ترکیب شده اضافه کنید و با لیسک یا قاشق مواد را هم بزنید. در کف یک تابه دو طرفه کاغذ روغنی قرار دهید و مواد تهیه شده را در آن بریزید سپس روی درب تابه یک دمکنی قرار دهید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه کیک بپزد. بعد از پخت شیرینی را کنار بزارید تا خنک و سرد شود.
خامه صبحانه را داخل یک کاسه بریزید و به آن پودر قند الک شده و نارگیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. کیک را برش های منظم زده و از وسط نصف کنید و خامه را در قیف ریخته و روی کیک پایپ کنید سپس یک قسمت دیگر از کیک را روی آن قرار دهید و دوباره روی آن مقداری خامه بمالید و روی شیرینی را با پودر قند یا شکلات الک کرده به همراه میوه های دلخواه تزیین کنید.