آبگوشت کرمانی یکی از انواع آبگوشت ها است که با تشریفات و مواد زیادی تهیه می شود. این آبگوشت اصالتا متعلق به رفسنجان است که در کرمان تهیه می شود از این رو به آن آبگوشت کرمانی می گویند. آبگوشت یک غذای مقوی است که می تواند بریا مدت طولانی شما را سیر نگه دارد. امروز در آشمزی طرز تهیه آبگوشت کرمانی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
نخود | 1 پیمانه |
لوبیا چیتی | 1 پیمانه |
پیاز | 2 عدد |
گوشت گوسفند | 1 کیلو |
دنبه | کمی |
ترخون، شنبلیله و جعفری | 120 گرم |
سیب زمینی | 4 عدد |
به | 1 عدد |
برگه زردآلو | 100 گرم |
مغز گردو | 100 گرم |
لیمو عمانی | مقداری |
رب گوجه فرنگی | 2 ق غذا خوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
از شب قبل نخود و لوبیا را پیمانه زده و در سینی بریزید و پاک کنید سپس با آب بشورید و بزارید خیس بخورد. پیاز را پوست کنید و خرد کنید سپس در تابه روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید و سرخ کنید.
گوشت را به پیاز های سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید. وقتی رنگ گوشت عوض شد به آن زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید. مواد را در یک قابلمه بریزید و به آن آب جوش اضافه کنید سپس نخود و لوبیا را نیز اضافه کنید.
برای خواندن:طرز تهیه کوبیده مرغ ترش لذیذ و خوشمزه با گردو و رب انار
به را خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید سپس برگ زردآلو را اضافه کنید. دنبه را نیز اضافه کنید سپس سیب زمینی را پوست کنید و به قابلمه اضافه کنید و 1 تا 2 ساعت بزارید مواد بپزد.
در یک تابه کمی روغن دنبه بریزید و به آن ترخون و شنبلیله و جعفری را اضافه کنید سپس رب را نیز اضافه کنید و هم بزنید. کمی از آب غذا بردارید و به مواد تفت داده شده اضافه کنید و تفت دهید سپس به قابلمه اضافه کنید و بزارید مواد دوباره 30 دقیقه بپزد.
خواندنی:طرز تهیه ریحان پلو با مرغ تکه خرد شده و رب ساده و راحت
در آخر کار پخت آبگوشت نمک و فلفل را همراه لیمو عمانی و گردو خرد شده اضافه کنید و هم بزنید بعد از چند دقیقه جوشیدن آبگوشت آماده است نوش جان.