سبزه شاهی یکی از سبزه های عید است که در زمان کوتاهی قابل تهیه است. شما می توایند این سبزه را روی کوزه، اسفنج و… تهیه کنید که در این دستور این سبزه روی کوزه تهیه شده است. شاید فکر کنید تهیه سبزه روی کوزه کار بسایر سخت و چالشی است اما با رعایت چند نکته اصلا این طور نیست. مناسب ترین زمان برای شروع به تهیه این سبزه از 20 اسفند می باشد. امروز در رستوران یاب طرز تهیه سبزه شاهی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
بذر سبزی شاهی | 1 بسته |
کوزه | 1عدد |
آب | به میزان لازم |
پنبه | به میزان لازم |
ابتدا بذر سبزی شاهی را در یک کاسه بریزید و به آن مقداری آب بیفزایید و بزارید کنار تا خیس بخورد. در ادامه یک کوزه به شکل دلخواه را بردارید و پنبه ها را دور تا دور آن قرار داده و تمام کوزه را بپوشانید. با یک اسپری مقداری پنبه را مرطوب کنید.
بعد از 20 دقیقه که شاهی ها کمی خیس خورد با قاشق آن ها را روی پنبه بمالید و تمام سطح پنبه و کوزه را به آن آغشته کنید البته نباید زیر کوزه را شاهی بمالید. به اندازه 1/2 لیوان آب در کوزه بریزید تا رطوبت سبزه حفظ شود. همچنین توجه داشته باشید که بعد از سبز شدن سبزه می توایند کل کوزه را آب بریزید. در ادامه یک پلاستیک روشن روی آن بکشید و کمی آن را سوراخ کنید تا هوا وارد فضا شود.
خواندنی:
طرز تهیه دوشاب یومورتا (صبحانه مخصوص ترکی) مقوی و ساده
طرز تهیه شیرینی نازک قزوین مخصوص و حرفه ای به روش قنادی ها
سبزه را در یک محیط گرم قرار دهید تا سریع تر رشد کند. تقریبا در روز دو بار باید با اسپری آن را آب پاشی کنید. وقتی شاهی ها سبز شد پلاستیک را از روی آن بردارید و اگر زمان زیادی تا عید باقی مانده آن را در یک محیط کمی سرد قرار دهید تا دیر تر رشد کند.