توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه شیرینی نازک قزوین مخصوص و حرفه ای به روش قنادی ها

طرز تهیه شیرینی نازک قزوین مخصوص و حرفه ای به روش قنادی ها

شیرینی نازک یکی از شیرینی های سنتی قزوین است که شما می توانید آن را در خانه تهیه و برای پذیرایی های عید خود از آن استفاده کنید. این شیرینی به همراه پسته و سایر مواد به صورت رولی تهیه می شود. امروز در رستوران یاب طرز تهیه شیرینی نازک را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی نازک

روغن مایع 100 گرم
پودر قند 110 گرم
تخم مرغ 4 عدد
ماست 200 گرم
آرد 900 گرم
آب ولرم 1/2 پیمانه
مایه خمیر 1 ق غذا خوری
شکر 1 ق غذا خوری

مواد لازم برای طرز تهیه مواد میانی و رومال

پودر پسته 200 گرم
پودر قند به میزان لازم
پودر هل مقداری
زرده تخم مرغ برای رومال 2 عدد
روغن مایع برای رومال 1 ق غذا خوری
زعفران برای رومال مقداری

طرز تهیه شیرینی نازک

مرحله اول: فعال شدن مایه خمیر

در یک لیوان یا کاسه آب ولرم را بریزید سپس مایه خمیر را روی آب بپاشید و شکر را به آن اضافه کنید و درب ظرف را گذاشته و 10 دقیقه زمان دهید تا فعال شود. تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و با همزن برقی به خوبی هم بزنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه دسر کاپوچینو با شیر فوری و شیک برای مهمانی_رستوران یاب

مرحله دوم: ترکیب کردن مواد لازم

به مایه خمیر عمل آمده روغن و ماست اضافه کنید سپس پودر قند را الک کرده و به مواد بیفزایید و با همزن به خوبی هم بزنید. در آخر آرد الک شده را در سه مرحله به مواد اضافه کرده و هم بزنید. خمیر را دریک سطح آردپاشی شده قرار دهید و به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا یک خمیر لطیف حاصل شود.

مرحله سوم: پهن کردن خمیر

خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن سلفون بکشید و به مدت 90 دقیقه به آن زمان دهید تا خمیر دو برابر شود. بعد از استراحت خمیر کمی آن را ورز دهید و به 4 قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را روی سطح آردپاشی شده با وردن به عرض 20 سانت پهن کنید و کمی روغن روی آن بمالید.

ادامه مطلب
طرز تهیه کبه برنجی ساده و راحت بدون گوشت و مرغ_رستوران یاب

خواندنی:

طرز تهیه سبزه شاهی با پنبه روی کوزه و بشقاب برای عید نوروز

طرز تهیه تارت نارگیلی با لیوان فرانسوی با دستور سر آشپز

مرحله چهارم: تهیه مواد میانی

پودر پسته و هل را در یک کاسه بریزید سپس پودر قند را الک کرده و به مواد بیفزایید و مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند. با قاشق از مواد برداشته و روی خمیر بریزید سپس آن را رول کنید و با چاقو یا کاتر برش بزنید و شیرینی ها را در سینی فر بچینید. زرده تخم مرغ و زعفران را همراه روغن در یک ظرف ریخته و خوب هم بزنید و روی شیرینی ها رومال کنید و صبر کنید تا خشک شود سپس دوباره رومال کنید.

مرحله پنجم: پخت شیرینی در فر و بدون فر

شیرینی ها را در فر با دمای 180 درجه به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی ها به خوبی بپزد. اگر فر در دسترس نبود می توانید شیرینی ها را در یک تابه دو طرفه چیده و یک دمکنی روی درب قرار داده و تابه را روی حرارت ملایم قرار داده تا شیرینی ها بپزد.

ادامه مطلب
طرز تهیه حلوا بدون آرد با بیسکویت پتی بور و شیر ساده و سریع_رستوران یاب

فوت و فن های طرز تهیه شیرینی نازک

  1. اگر از فر برقی یا تستر استفاده می کنید دما باید روی 170 درجه باشد و شیرینی به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزد.
  2. شما می توانید این شیرینی را به جای پودر پسه با پودر گردو یا ترکیب گردو و پسته تهیه کنید.
  3. برای اینکه شیرینی ها در فر خشک نشود می توانید یک ظرف آب در فر قرار دهید تا رطوبت فر تامین باشد.
آخرین مطالب
ادامه مطلب
طرز تهیه خورشت قورمه سبزی گیلانی مجلسی و جا افتاده به روش اصلی
  • اشتراک گذاری:
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها