تارت نارگیلی یکی از شیرینی های خشک محسوب می شود که درون تارت با نارگیل و سایر مواد پر کی شود. طعم و بافت این تارت بسیار دلچسب و دلنشین است. این تارت ظاهری مجلسی دارد و می توانید از آن در مهمانی ها و جشن های خود به ویژه عید نوروز استفاده کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه تارت نارگیلی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
کره | 75 گرم |
پودر قند | 3 ق غذا خوری |
آرد | 135 گرم یا 1 لیوان |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | 1/4 ق مربا خوری |
پودر نارگیل چرب | 75 گرم یا 1 لیوان |
شکر | 150 گرم |
روغن مایع | 70 گرم یا 1/3 لیوان |
سفیده تخم مرغ | 2 عدد |
آرد | 1 ق غذا خوری |
آبلیمو | 1/2 ق مربا خوری |
برای تهیه خمیر تارت کره کمی شل شده را به کاسه اضافه کنید و پودر قند را الک کرده و به کره اضافه کنید و با همزن به خوبی هم بزنید تا رنگ آن روشن شود سپس زرده و وانیل را اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید. آرد را الک کرده و کم کم به مواد بیفزایید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.
خمیر را کمی با نوک دست ورز دهید سپس خمیر را در یک کیسه فریزر قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. برای تهیه رویه مواد همه مواد رویه تارت به جز آرد را درون تابه بریزید و مخلوط کنید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.
به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم صبر کنید تا مواد داغ زده شود و گرم شود سپس از روی حرارت مواد را برداشته و آرد را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید و کنار بزارید تا خنک شود. خمیر تهیه شده را از یخچال خارج کرده و با قالب دلخواه آن را قالب بزنید.
خواندنی:
طرز تهیه شیرینی نازک قزوین مخصوص و حرفه ای به روش قنادی ها
طرز تهیه باقلوا هندی نارگیلی خیلی راحت و ساده گام به گام
طرز تهیه شیرینی دانه قهوه جدید و لاکچری برای عید نوروز
از مواد نارگیلی تهیه شده روی خمیر های قالب زده با قیف قنادی پایپ کنید و تارت ها را در سینی فر چیده و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
ابتدا کف یک تابه دو طرفه را کاغذ روغنی قرار دهید و تارت ها را در آن بچینید سپس درب تابه دو طرفه را یک دمکنی قرار داده و درب تابه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیرینی ها به خوبی بپزد.