شیرینی دانه قهوه یک شیرینی مجلسی و بی نهایت خوش طعم و عطر است که شما می توانید آن را تهیه و برای پذیرایی های عید خود استفاده کنید. شکل این شیرینی شبیه به دانه های قهوه است از این رو به آن شیرینی دانه قهوه می گویند. امروز در رستوران یاب طرز تهیه شیرینی دانه قهوه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
آرد شیرینی پزی | 150 گرم |
پودر کاکائو | 12 گرم یا 1 ق غذا خوری |
نشاسته ذرت | 25 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
نسکافه | 1 ق غذا خوری |
آب جوش | 1 ق غذا خوری |
مارگارین | 75 گرم |
پودر شکر | 70 گرم |
مارگارین را از قبل از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط و نرم شود سپس آن را در یک کاسه بریزید و به آن پودر شکر را اضافه کرده و با همزن به خوبی هم بزنید. زرده تخم مرغ را نیز اضافه کنید و دوباره هم بزنید. نسکافه را با آب جوش ترکیب کرده و به مواد تهیه شده بیفزایید.
آرد و نشاسته ذرت را همراه پودر کاکائو در یک ظرف مخلوط کرده و الک کنید و در چند مرحله به مواد مایع اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند. از خمیر تهیه شده برداشته و مانند دانه قهوه آن را شکل دهید و در سینی فر چرب شده با فاصله بچینید و یک برش روی آن ایجاد کنید.
خواندنی:
طرز تهیه باقلوا هندی نارگیلی خیلی راحت و ساده گام به گام
طرز تهیه رشته پلو خالی به صورت کته و آبکش گام به گام
طرز تهیه خورش تره کردی با گوشت خورشتی به روش سنتی
یرینی ها را در سینی فر که چرب کردید با فاصله از هم بچینید سپس شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا شیرینی ها به خوبی بپزد. دمای فر باید روی 175 درجه باشد و به مدت 15 تا 20 دقیقه شیرینی ها بپزد.
ر ابتدا کف یک تابه کاغذ روغنی پهن کنید و شیرینی ها را روی آن چیده سپس تابه را روی گاز قرار دهید. یک شعله پخش کن نیز روی شعله گاز قرار داده و حرارت را ملایم کنید. مدت زمان لازم برای پخت شیرینی تقریبا 30 دقیقه می باشد.