رشته پلو خالی یکی از غذا هایی است که مردم در گذشته برای عید نوروز مانند سبزی پلو و سایر غذا ها آن را تهیه می کردند. این غذا از کالری پایینی برخوردار است و می تواند گزینه خوبی برای افراد دارای رژیم لاغری باشد. این غذا را معمولا با گوشت قلقلی یا مرغ یا به صورت خالی سرو می کنند. امروز در رستوران یاب طرز تهیه رشته پلو خالی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
برنج | 4 پیمانه |
رشته پلویی | 200 گرم |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
پیاز | 1 عدد |
هویج | 1 عدد |
برنج را ابتدا پیمانه زده و در یک سینی بریزید و آن را پاک کنید سپس برنج را با آب بشورید و در یک کاسه مقداری آب باقی بزارید و برنج و نمک را به آن اضافه کنید تا برنج خوب خیس بخورد. پیاز را پوست کرده و خرد کنید سپس در یک قابلمه روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن گرم شود.
پیاز های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و همراه زردچوبه پیاز ها را تفت دهید تا کمی سرخ شوند. هویج را نیز رنده کرده و با پیاز مقداری تفت دهید. برنج خیس خورده را در قابلمه ای که پیاز را تفت دادید بریزید و به آن 4 پیمانه آب اضافه کنید و بزارید برنج کمی بپزد و آب آن مقداری خشک شود.
خواندنی:
طرز تهیه شیرینی دانه قهوه جدید و لاکچری برای عید نوروز
طرز تهیه خورش تره کردی با گوشت خورشتی به روش سنتی
طرز تهیه باقلوا هندی نارگیلی خیلی راحت و ساده گام به گام
در یک تابه مقداری روغن بریزید و رشته های پلویی را کمی خرد کنید و در تابه به اندازه 2 تا 3 دقیقه تقت دهید و به برنج اضافه کنید و درب قابلمه را گذاشته تا رشته پلو دم بکشد. اگر می خواهید به صورت آبکش تهیه کنید وقتی برنج در حال نرم شدن است باید رشته را خرد کنید و اضافه کنید و بعد از نرم شدن رشته پلویی آن را آبکش کنید و کف قابلمه روغن ریخته و رشته پلو را دم بگذارید. نوش جان