خورش تره کردی یکی از خورشت های خوشمزه کردستان است که می توانید آن را همراه پلو میل کنید. تره به دلیل بافت لزجی که دارد لعاب و طعم خوبی به خورش شما می دهد. اگر رژیم لاغری دارید می توانید این خورش را خالی و بدون برنج نیز میل کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه خورش تره کوردی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
گوشت خورشتی | 300 گرم |
تره تازه | 500 گرم |
لوبیا سفید | 1/2 پیمانه |
پیاز بزرگ | 1 عدد |
لیمو عمانی | مقداری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مزان لازم |
رب گوجه فرنگی | 1 ق غذا خوری |
لوبیا سفید را از شب قبل پاک کرده و با آب بشورید سپس لوبیا را در یک کاسه بریزید و به آن مقداری آب اضافه کرده و بزارید لوبیا ها خیس بخورد. در زمان پخت این غذا ابتدا تره ها را پاک کنید و بشورید سپس صبر کنید تا خشک شوند و در ادامه خرد کرده و در تابه روغن بریزید و تره های خرد شده را سرخ کنید.
پیاز را پوست کرده و خرد کنید سپس در یک قابلمه روغن ریخته و پیاز را نیز سرخ کنید. گوشت را همراه مقداری زردچوبه و فلفل به پیاز های سرخ شده اضافه کنید و خوب تفت دهید. لوبیا سفید خیس خورده را به مواد اضافه کنید تا همراه گوشت بپزد. رب گوجه را نیز به مواد اضافه کنید تا کمی سرخ شود.
خواندنی:
طرز تهیه رشته پلو خالی به صورت کته و آبکش گام به گام
طرز تهیه شیرینی دانه قهوه جدید و لاکچری برای عید نوروز
طرز تهیه شیرینی نازک قزوین مخصوص و حرفه ای به روش قنادی ها
سبزی های سرخ شده را همراه لیمو عمانی به خورش اضافه کنید و 3 لیوان آب جوش به این ترکیب اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا مواد بپزد. وقتی خورش شما به روغن افتاد یعنی پخته است و در آخر می توانید نمک را به آن اضافه کرده و خورش را سرو کنید.