باقلوا هندی یکی از باقلواهای آسان و بی دردسر است که به راحتی در خانه قابل تهیه است و یک طعم بسیار لذیذ دارد و می تواند مناسب پذیرایی های عید شما باشد. برای تهیه این باقلوا شما می توانید از مواد در دسترس استفاده کرده و یک باقلوای خوش رنگ و طعم داشته باشید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه باقلوا هندی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
آرد | 300 گرم یا 2 لیوان |
پودر شکر | 120 گرم یا 3/4 لیوان |
کره یا روغن نیمه جامد | 100 گرک یا 1/2 لیوان |
تخم مرغ | 2 عدد |
پودر نارگیل | 100 گرم یا 1 لیوان |
زعفران دم کرده | 2 ق غذا خوری |
پودر هل | 1 ق مربا خوری |
آب | 3/4 لیوان |
شکر | 1 لیوان |
گلاب | 1/2 لیوان |
زعفران دم کرده | 1 ق غذا خوری |
ابتدا کره را از یخچال خارج کرده تا هم دمای محیط شود سپس کره را در یک کاسه ریخته و به آن پودر شکر را اضافه کنید. تخم مرغ را شکسته و به مواد بیفزایید و با همزن برقی به خوبی هم بزنید. در ادامه پودر هل و زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید و با سایر مواد ترکیب کنید.
خواندنی:
طرز تهیه تارت نارگیلی با لیوان فرانسوی با دستور سر آشپز
طرز تهیه شیرینی دانه قهوه جدید و لاکچری برای عید نوروز
در این مرحله آرد را در یک کاسه ریخته و به آن پودر نارگیل را اضافه کنید سپس این مواد را نیز به سایر مواد افزوده و با قاشق یا لیسک مواد را ترکیب کنید. یک سینی مخصوص باقلوا را چرب کرده و خمیر تهیه شده را در آن پخش کنید و با چاقو برش های لوزی شکل زده و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 35 الی 40 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
برای تهیه شربت باقلوا ابتدا شکر و آب را در یک کاسه ریخته و به آن گلاب و زعفران دم کرده اضافه کنید و مواد را روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر به خوبی حل شود. بعد از اینکه باقلوا پخت شربت تهیه شده را به آن اضافه کرده و به مدت 12 ساعت صبر کنید تا باقلوای هندی شما آماده شود.