توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه باقلوا هندی نارگیلی خیلی راحت و ساده گام به گام

طرز تهیه باقلوا هندی نارگیلی خیلی راحت و ساده گام به گام

باقلوا هندی یکی از باقلواهای آسان و بی دردسر است که به راحتی در خانه قابل تهیه است و یک طعم بسیار لذیذ دارد و می تواند مناسب پذیرایی های عید شما باشد. برای تهیه این باقلوا شما می توانید از مواد در دسترس استفاده کرده و یک باقلوای خوش رنگ و طعم داشته باشید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه باقلوا هندی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه باقلوا هندی

آرد 300 گرم یا 2 لیوان
پودر شکر 120 گرم یا 3/4 لیوان
کره یا روغن نیمه جامد 100 گرک یا 1/2 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
پودر نارگیل 100 گرم یا 1 لیوان
زعفران دم کرده 2 ق غذا خوری
پودر هل 1 ق مربا خوری

مواد لازم برای تهیه شربت

آب 3/4 لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب 1/2 لیوان
زعفران دم کرده 1 ق غذا خوری

طرز تهیه باقلوا هندی

مرحله اول: ترکیب کردن مواد لازم

ابتدا کره را از یخچال خارج کرده تا هم دمای محیط شود سپس کره را در یک کاسه ریخته و به آن پودر شکر را اضافه کنید. تخم مرغ را شکسته و به مواد بیفزایید و با همزن برقی به خوبی هم بزنید. در ادامه پودر هل و زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید و با سایر مواد ترکیب کنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه پولکی کنجدی خانگی با زعفران و شکر ساده و نازک

خواندنی:

طرز تهیه تارت نارگیلی با لیوان فرانسوی با دستور سر آشپز

طرز تهیه شیرینی دانه قهوه جدید و لاکچری برای عید نوروز

مرحله دوم: پخت باقلوا در فر

در این مرحله آرد را در یک کاسه ریخته و به آن پودر نارگیل را اضافه کنید سپس این مواد را نیز به سایر مواد افزوده و با قاشق یا لیسک مواد را ترکیب کنید. یک سینی مخصوص باقلوا را چرب کرده و خمیر تهیه شده را در آن پخش کنید و با چاقو برش های لوزی شکل زده و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 35 الی 40 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

مرحله سوم: اضافه کردن شهد

برای تهیه شربت باقلوا ابتدا شکر و آب را در یک کاسه ریخته و به آن گلاب و زعفران دم کرده اضافه کنید و مواد را روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر به خوبی حل شود. بعد از اینکه باقلوا پخت شربت تهیه شده را به آن اضافه کرده و به مدت 12 ساعت صبر کنید تا باقلوای هندی شما آماده شود.

ادامه مطلب
طرز تهیه کسرول اسفناج (کاسرول اسفناج) مقوی و مفید با قارچ و پنیر

فوت و فن های طرز تهیه باقلوا هندی

  1. برای تزیین روی باقلوا می توانید قبل از قرار دادن در فر خلال پسته یا بادام روی آن قرار دهید.
  2. برای اینکه باقلوای شما خوش رنگ تر شود می توانید قبل از برش دادن باقلوا ها مقداری زرده تخم مرغ و زعفران را به عنوان رومال روی باقلوا ها بزنید.
  3. برای اینکه مواد بهتر ترکیب شوند می توانید کره و تخم مرغ را از قبل از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شود.
آخرین مطالب
ادامه مطلب
طرز تهیه نان مارمالادی نرم و پنبه ای با خمیر مایه مناسب صبحانه_رستوران یاب
  • اشتراک گذاری:
5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها