سیب زمینی سرخ کرده معمولا یکی از انواع پیش غذاها برای افراد است. نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشیم این است که می توانیم در فسیت فود ها نیز به سراغ سیب زمینی سرخ کرده برویم که چگونه آشپز سیب زمینی را به خوبی سرخ کرده و در اختیار مشتری قرار می دهد.
نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که خلال های سیب زمینی باید به طور کامل یکدست باشند. این کار باعث می شود تا کلیه خلال های سیب زمینی ترد و سرخ شوند.
مورد بعدی این است که مقدار آبی که برای جوشیدن کلیه سیب زمینی ها نیاز است به طور کلی باید زیاد نیز باشد. این کار نیز باعث می شود تا وقتی که می خواهیم سیب زمینی ها را با آب جوش حرارت دهیم، مقدار آب بسیار کم نشود و باید به این امر نیز توجه داشته باشید.
برای سرخ کردن سیب زمینی شما نیز می توانیم برای این که طعم خوبی به سیب زمینی ها بدهید از پودر آویشن و پاپریکا نیز استفاده کنید. اضافه کردن این موارد به سیب زمینی ها باعث خوشمزه شدن آن ها نیز خواهند شد.
همچنین باید توجه کنید که تمامی سیب زمینی ها را باید با مقدار حرارت ملایم سرخ کنید. در این حالت کلیه سیب زمینی هایی که قصد سرخ کردن آنها را داریم نیز به صورت مغز پخت در خواهند آمد. این امر نیز اهمیت بالایی دارد و توجه به آن نیز خالی از لطف نخواهد بود.
نکته دیگر این است که نباید بیشتر از مدت زمان 2 دقیقه سیب زمینی را به طور کلی داخل آب جوش قرار دهید. این کار باعث از بین رفتن بافت سیب زمینی خواهد شد. این امر نیز مهم است.
خواندنی:روش های تشخیص آبلیموی طبیعی از آبلیموی تقلبی
بیشتر بخوانید:طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ قالبی با ژلاتین مخصوص مهمانی
با این نکات از سرآشپزان برتر، حالا میتوانید سیب زمینی سرخ کردهای فوقالعاده در خانه خودتان پخته و لذت ببرید.
حال برای سیب زمینی سرخ کرده ممکن است برخی افراد سوال داشته باشند که چرا در هنگام سرخ کردن با مشکلاتی مواجه می شوند که در ادامه به تمامی آن ها اشاره خواهیم داشت. شما نیز می توانید با ما در ادامه همراه باشید.
نکته اول این است که وقتی سیب زمینی بسیار خشک است، این امر به دلیل مقدار حرارت بسیار بالایی است در هنگام سرخ کردن از آن استفاده می شود.
برای خوش طعم شدن سیب زمینی سرخ کرده می توانید از ادویه های بسیار خوش عطر استفاده کنید.
در صورتی که سیب زمینی درون فریزر باشد. این امر باعث می گردد تا وقتی سیب زمینی در مرحله نهایی پخت قرار گیرد، بافت آن نیز ترد و بسیار خوشمزه نیز باشد. ناهار چی بپزم را حتما مطالعه نمایید.