پلو عربی را می توان با مواد گوناگونی تهیه کرد که در این دستور از گوشت استفاده شده است. طعم این غذا بسیار متفاوت و جدید است و حتما آن را برای بار دوم نیز امتحان خواهید کرد. پلو عربی امروز در آشمزی طرز تهیه پلو عربی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
| گوشت گوسفندی یا گوساله | به میزان دلخواه |
| سیر | 2 حبه |
| پیاز | 2 عدد |
| لپه | 1 پیمانه |
| کشمش | 2 ق غذا خوری |
| چوب دارچین، فلفل سیاه، میخک و برگ بو | به میزان لازم |
| رب گوجه | 1 ق غذا خوری |
| سیب زمینی | مقداری |
| برنج | به میزان لازم |
برنج را از قبل پاک کنید و با آب بشورید و بزارید خیس بخورد. گوشت را تکه تکه کنید و با مقداری آب در قابلمه بریزید و به آن فلفل را اضافه کنید و بزارید بپزد.
برنج را در داخل قابلمه بریزید و آب گوشت پخته شده را صاف کرده و به برنج اضافه کنید سپس ادویه های گفته شده را نیز اضافه کنید و وقتی برنج جوش آمد مانند کته آن را دم می گذاریم.
خواندنی:طرز تهیه ترشی تربچه قرمز و خوش طعم با سرکه
پیاز را پوست کنید و خرد کرده سپس در تابه روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید سیر را نیز اضافه کنید. در ادامه گوشت را نیز اضافه کنید و تفت دهید. در ادامه رب را اضافه کنید و مقداری آب بریزید تا رب حل شود و به گوشت رنگ بدهد.
بیشتر بخوانید:موفقیت در آشپزی بین الملل
لپه را بشورید و همراه مقداری آب بزارید بپزد. در ادامه در یک تابه روغن بریزید و کشمش را کمی تفت دهید سپس لپه را نیز اضافه کنید و تفت دهید. در ادامه مقداری دارچین و نمک نیز اضافه کنید و گاز را خاموش کنید.
برای سرو این پلو ابتدا برنج را در ظرف بریزید سپس لپه و کشمش را اضافه کنید در ادامه مخلوط گوشت را نیز اضافه کنید. سیب زمینی را نیز پوست گرفته و با مقداری روغن سرخ کنید و به عنوان دورچین در کنار غذا قرار دهید نوش جان.
