ترشی لوبیا سبز با گوجه یکی از ترکیب های جذاب و خوشمزه ترشی است که شما می توایند آن را در خانه تهیه و با غذاهای مختلف میل کنید. ترشی را می توانید قبل از غذا برای افزایش اشتها استفاده کنید. در تهیه این ترشی از لوبیا سبز ریز شده همراه سرکه و آب گوجه و سایر مواد استفاده می شود. امروز در آشمزی طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با گوجه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
لوبیا سبز | 1 کیلو |
گوجه | 1 کیلو |
سبزی معطر | به میزان دلخواه |
سرکه | 2 پیمانه |
نمک و فلفل تند | به میزان لازم |
لوبیا ها را با آب بشورید چنبه لوبیا ها را جدا کنید و با چاقو به ابعاد دلخواه خرد کنید. در ادامه لوبیا ها را همراه مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی نیم پز شود سپس گاز را خاموش کنید و لوبیا ها را در آبکش بریزید تا آب ان جدا شود.
گوجه ها را با آب بشورید و با غذاساز یا مخلوط کن به شکل پوره در بیاورید سپس در قابلمه بریزید و روی گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا کمی آب گوجه ها کشیده شود در ادامه مقداری نمک به گوجه ها اضافه کنید و بزارید خنک شود.
خواندنی:طرز تهیه کوبیده مرغ ترش
لوبیا سبز های نیمه پخته را در یک ظرف بریزید و به آن آب گوجه را اضافه کنید. سپس سرکه را همراه 1 پیمانه آب جوش خنک شده به ظرف اضافه کنید. در ادامه سبزی معطر که شامل جعفری، گشنیز و نعنا است را پاک کنید و با آب بشورید سپس خرد کنید و به ترشی اضافه کنید.
برای خواندن:خواندنی:طرز تهیه آبگوشت کرمانی یا متنجنه
نمک ترشی را تست کنید و اگر لازم بود به ان نمک اضافه کنید سپس فلفل تند را خرد کنید و همرا کمی فلفل سیاه به ترشی اضافه کنید و با قاشق یا دست ترشی را خوب هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس ترشی را در یک شیشه تمیز درب دار بریزید و به مدت یک هفته صبر کنید تا ترشی شما آماده شود نوش جان.