کیک تخته ای گردویی یکی از کیک هایی است که اصولا در قالب های مستطیلی شکل تهیه می شود و بافت نرم و پنبه ای دارد. در این دستور تهیه این کیک بدون فر نیز گفته شده است که اگر فر در دسترس نبود می توانید از آن استفاده کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه کیک تخته ای گردویی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
تخم مرغ | 5 عدد |
آرد | 2 پیمانه |
شکر | 1 و 1/2 پیمانه |
شیر | 1/2 پیمانه |
روغن مایع | 1/2 پیمانه |
گلاب | 1/2 پیمانه |
وانیل | 1/4 ق چای خوری |
بکینگ پودر | 2 ق چای خوری |
گردو | به میزان دلخواه |
ابتدا تخم مرغ ها را شکسته و زرده را از سفیده جدا کنید سپس سفیده ها را در یک کاسه بریزید و با دور تند همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و پف کند سپس نصف شکر را اضافه کرده و باز هم هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. در ادامه زرده تخم مرغ را نیز در یک کاسه دیگر بریزید و با همزن هم بزنید سپس باقی شکر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا یک ترکیب کشدار تهیه شود.
در این مرحله شیر و روغن را همراه گلاب به زرده های ترکیب شده اضافه کنید و باز هم بزنید. آرد را به همراه بکینگ پودر در یک کاسه دیگر بریزید و از الک رد کنید. کمی از سفیده را به زرده اضافه کنید سپس آرد را در چند مرحله بیفزایید و با لیسک یا قاشق خوب هم بزنید.
بخوانید:
طرز تهیه سبزه ذرت در تنگ ماهی و آب مجلسی و زیبا برای سفره هفت سین
طرز تهیه قورمه مرغ ساده و مجلسی به روش ایرانی
طرز تهیه سبزه نارنج شیک و زیبا برای عید با دانه نارنج
باقی سفیده را بعد از ترکیب کردن آرد اضافه کنید و در نهایت قالب مستطیلی یا دلخواه خود را چرب کرده و مواد کیک را در آن بریزید. گردو ها را به تکه های کوچک تقسیم کنید و به کیک اضافه کنید. فر را روی دمای 180 درجه قرار دهید و بزارید تا زمانی که کیک طلایی شود در فر بپزد.
ابتدا یک ظرف یا قابلمه کوچک در ته قابلمه قرار دهید و کیک را در قالب ریخته و روی ظرف دیگر قرار دهید در ادامه یک دمکنی روی درب قابلمه قرار داده و قابلمه را روی حرارت ملایم بزارید تا بپزد.