سبزه ذرت یکی از سبزه های متنوع و قشنگ است که شما می توانید با تهیه ذرت از عطاری ها آن را در خاک یا تنگ ماهی تهیه کنید و یک سبزه زیبا برای عید خود داشته باشید. این سبزه بعد از آماده شدن داراری ریشه های بلند و زیبایی است و همینطور برگ های بسیار سبزی دارد. امروز در رستوران یاب طرز تهیه سبزه ذرت را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
دانه های ذرت | به میزان دلخواه |
سبد | 1 عدد |
تنگ ماهی | 1 عدد |
پارچه یا دستمال پارچه ای | 1 عدد |
آب | به میزان لازم |
شما برای تهیه این سبزه باید از 20 الی 25 روز قبل از عید اقدام به تهیه این سبزه کنید. دانه های ذرت تهیه شده را در یک ظرف بریزید و به آن مقداری آب اضافه کنید و بزارید به مدت 3 تا 4 روز در آب بماند و هر روز آب آن را عوض کنید.
بعد از گذشت 3 روز ذرت ها را در یک دستمال یا پارچه نخی بریزید و با پارچه آن را بپوشانید و در جای گرم قرار دهید. دستمال را هر وقت خشک شد با آب نمناک کنید. 5 الی 10 روز طول می کشد تا دانه های ذرت ریشه بزند.
خواندنی:
طرز تهیه قورمه مرغ ساده و مجلسی به روش ایرانی
طرز تهیه کیک تخته ای گردویی ساده و راحت با شیر در فر و قابلمه
در ادامه یک سبد هم اندازه دهانه تنگ یا یک ظرف یکبار مصرف که باید آن را سوراخ کرده باشید و مانند سبد آبکش شده باشد روی دهانه تنگ قرار دهید. ذرت ها را در سبد بریزید و داخل تنگ را پر از آب کنید و سبد را روی دهانه تنگ قرار دهید و باید به صورتی باشد که ذرت ها در تماس با آب باشند. و تا زمانی که به خوبی در آب قرار نگرفتند باید با اسپری آن را مرطوب کنید. وقتی به طور کامل سبزه ها رشد کرد و ریشه زد سبزه شما آماده است.