پلو عربی را می توان با مواد گوناگونی تهیه کرد که در این دستور از گوشت استفاده شده است. طعم این غذا بسیار متفاوت و جدید است و حتما آن را برای بار دوم نیز امتحان خواهید کرد. پلو عربی امروز در آشمزی طرز تهیه پلو عربی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
گوشت گوسفندی یا گوساله | به میزان دلخواه |
سیر | 2 حبه |
پیاز | 2 عدد |
لپه | 1 پیمانه |
کشمش | 2 ق غذا خوری |
چوب دارچین، فلفل سیاه، میخک و برگ بو | به میزان لازم |
رب گوجه | 1 ق غذا خوری |
سیب زمینی | مقداری |
برنج | به میزان لازم |
برنج را از قبل پاک کنید و با آب بشورید و بزارید خیس بخورد. گوشت را تکه تکه کنید و با مقداری آب در قابلمه بریزید و به آن فلفل را اضافه کنید و بزارید بپزد.
برنج را در داخل قابلمه بریزید و آب گوشت پخته شده را صاف کرده و به برنج اضافه کنید سپس ادویه های گفته شده را نیز اضافه کنید و وقتی برنج جوش آمد مانند کته آن را دم می گذاریم.
خواندنی:طرز تهیه ترشی تربچه قرمز و خوش طعم با سرکه
پیاز را پوست کنید و خرد کرده سپس در تابه روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید سیر را نیز اضافه کنید. در ادامه گوشت را نیز اضافه کنید و تفت دهید. در ادامه رب را اضافه کنید و مقداری آب بریزید تا رب حل شود و به گوشت رنگ بدهد.
بیشتر بخوانید:موفقیت در آشپزی بین الملل
لپه را بشورید و همراه مقداری آب بزارید بپزد. در ادامه در یک تابه روغن بریزید و کشمش را کمی تفت دهید سپس لپه را نیز اضافه کنید و تفت دهید. در ادامه مقداری دارچین و نمک نیز اضافه کنید و گاز را خاموش کنید.
برای سرو این پلو ابتدا برنج را در ظرف بریزید سپس لپه و کشمش را اضافه کنید در ادامه مخلوط گوشت را نیز اضافه کنید. سیب زمینی را نیز پوست گرفته و با مقداری روغن سرخ کنید و به عنوان دورچین در کنار غذا قرار دهید نوش جان.