خورشت قورمه سبزی گیلانی یکی از خورشت های محلی و سنتی گیلان است که عطر و طعم جذابی دارد. تفاوت این قورمه با قورمه معمولی در این است که در تهیه آن از گوجه و بادمجان استفاده می شود که این غذا را متنوع تر می کند. شما می توانید این غذا را را تهیه و از آن در مهمانی ها و مراسمات خود استفاده کنید. امروز در آشمزی طرز تهیه خورشت قورمه گیلانی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مرغ | ۳ تکه |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
لوبیا چشم بلبلی | ۱ پیمانه |
سبزی قورمه سبزی | ۲۵۰ گرم |
بادمجان | ۳ عدد |
گوجه | ۳ عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
آبغوره یا نارنج | کمی |
ابتدا پیاز را پوست کنید و خرد کنید سپس در یک تابه روغن بریزید و آن را روی گاز قرار دهید سپس پیاز ها را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک شود در ادامه ادویه ها را همراه مرغ اضافه کنید.
در این مرحله بعد از اینکه مقداری مرغ را تفت دادید لوبیا چشم بلبلی خیس شده از قبل را به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید سپس مقداری آب اضافه کنید در ادامه سبزی های قورمه سبزی را پاک کنید و با آب بشورید سپس خورد کنید و بعد از خورد کردن با مقداری روغن سرخ کنید سپس به مواد اضافه کرده و درب قابلمه را ببندید تا مواد کمی بپزد.
خواندنی:طرز تهیه ژله شب یلدا لیوانی جدید و چند رنگ با بستنی
بیشتر بخوانید:طرز تهیه ترشه کباب مرغ گیلانی لذیذ و مجلسی با طعم عالی
بادمجان ها را پوست کنید و خرد کنید سپس در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان مقداری گرفته شود بعد از این کار بادمجان ها را با یک دستمال خشک کنید و در تابه روغن ریخته و بادمجان ها را در آن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن بادمجان ها گوجه ها را با آب بشورید و حلقه ای خورد کنید و در تابه سرخ کنید.
گوجه و با بادمجان سرخ شده با به مواد خورشت پخته شده اضافه کنید. مقداری نارنج یا غوره نیز اضافه کنید و نمک را نیز بیفزایید و بعد از چند دقیقه که مواد با هم ترکیب شدند گاز را خاموش کنید نوش جان.