ژله شب یلدا لیوانی یکی از دسر های جذاب و متنوع برای بلند ترین سب سال است که از ترکیب موادی مانند ژله به رنگ های هندوانه تهیه می شود. مزیت این روش این است که شما ژله را در لیوان های مخصوص تهیه می کنید و به تعداد افراد می توانید آن را سرو کنید. امروز در آشمزی طرز تهیه ژله شب یلدا لیوانی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ژله کیوی یا سیب سبز | 1 بسته |
ژله آلورا | 1 بسته |
بستنی وانیلی | 3 ق غذا خوری |
ژله آلبالو یا انار | 1 بسته |
ژله توت فرنگی | 1 بسته |
دانه انار | 1 لیوان |
آب | 4 و 1/2 لیوان |
لیوان مخصوص ژله یک بار مصرف | به تعداد لازم |
ژله کیوی را در یک کاسه بریزید سپس در کتری آب بریزید و آن را روی گاز قرار دهید تا به جوش بیاید سپس به اندازه یک لیوان از آب جوش در کاسه ژله بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا ئودر ژله در آب حل شود بعد از حل شدن کامل یک لیوان آب سرد اضافه کنید و دوباره هم بزنید. به اندازه یک انگشت در ته لیوان ها از این ژله بریزید و صبر کنید تا خنک شود سپس آن را در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
ژله آلورا را از بسته خارج کرده و در یک کاسه بریزد سپس یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حل شود بن ماری کنید تا ذرات ژله حل شود. بعد از تهیه ژله بزارید مواد کمی خنک شود سپس بستنی را که باید از قبل از فریزر خارج کرده باشید تا کمی شل شده باشد را اضافه کنید و در ادامه هم زده سپس در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
خواندنی:طرز تهیه پیتزا رولی خانگی مجلسی و شیک با خمیر خانگی
بیشتر بخوانید:طرز تهیه خورشت قورمه سبزی گیلانی مجلسی و جا افتاده به روش اصلی
ژله های قرمز رنگ که شامل آلبالو و توت فرنگی است را در یک ظرف بریزید سپس یک لیوان آب جوش اضافه کرده و هم بزنید سپس یک لیوان آب سرد اضافه کنید و هم بزنید در ادامه وقتی مواد خنک شد انه های انار را نیز اضافه کنید و به اندازه دو برابر قسمت سبز رنگ به لیوان ژله قرمز رنگ اضافه کنید و آن را در یخچال قرار دهید تا آماده شود نوش جان.