پیتزا رولی یکی از روش های متنوع تهیه پیتزا است که می توانید آن را به راحتی تهیه کنید و شکل این پیتزا رولت مانند است. در این دستور طرز تهیه خمیر مورد نیاز برای این پیتزا گفته شده است و شما می توانید خمیر این پیتزا را نیز در خانه تهیه کنید. امروز در آشمزی طرز تهیه پیتزا رولی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
آرد | 500 گرم |
آب ولرم | 1 و 1/3 لیوان |
مخمر فوری | 7 گرم |
نمک | 1/2 ق چای خوری |
شکر | 1 ق چای خوری |
سس کچاپ | کمی |
سوسیس یا کالباس | به میزان دلخواه |
پنیر پیتزا | مقداری |
پونه کوهی | مقداری |
آرد را در الک بریزید سپس داخل یک کاسه بریزید در ادامه شکر و نمک را اضافه کنید در ادامه مخمر را نیز اضافه کنید. آب ولرم را به تدریج اضافه کرده و خمیر را ورز بدهید و اگر خمیر به دستتان چسبید کمی آرد اضافه کنید.
روی خمیر ار با یک کیسه بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت دهید سپس یک سطح صاف را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید در ادامه سس کچاپ یا گوجه فرنگی را روی خمیر بمالید و پونه کوهی را روی آن بپاشید.
سوسیس را ابتدا خرد کنید سپس در یک تابه روغن بریزید و سوسیس را کمی در آن تفت دهید در ادامه سوسیس را به خمیر اضافه کنید و روی آن پنیر پیتزا بریزید. در ادامه خمیر را مانند لقمه گرفتن رول کنید و با یک چاقو آن را به قسمت های مساوی تقسیم کنید.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه کوکی یلدایی با کره خیلی ساده و راحت با دستور ویژه
خواندنی:طرز تهیه ژله شب یلدا لیوانی جدید و چند رنگ با بستنی
فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود سپس سینی فر را چرب کنید و رول های پیتزا را در آن قرار دهید سپس روی آن را به مخلوط روغن زیتون و زرده تخم مرغ آغشته کنید تا طلایی شود و نسوزد سپس در فر با دمای 180 درجه به مدت 35 دقیقه قرار دهید نوش جان.