کوکی یلدایی یکی از کوکی های ظریف و زیبای یلدا است که شما می توانید به راحتی آن را با قالب های دلخواه تهیه و روی آن را به سلیقه خود تزیین کنید. مواد لازم برای تهیه این کوکی ساده و در دسترس است و چالش خاصی برای تهیه این کوکی نخواهید داشت. امروز در آشمزی طرز تهیه کوکی یلدایی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
آرد قنادی | 175 گرم |
پودر قند | 60 گرم |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
کره | 100 گرم |
وانیل | 1/4 ق چای خوری |
کره را در یک کاسه بریزد سپس پودر قند را الک کنید و به کره اضافه کنید. با دور تند همزن به قدری مواد را هم بزنید تا کرم رنگ شوند. در ادامه تخم مرغ را بشکنید و سفیده را از زرده جدا کرده و زرده را به مواد اضافه کنید. وانیل را نیز بیفزایید و با همزن مواد را مخلوط کنید.
خواندنی:طرز تهیه پیتزا رولی خانگی مجلسی و شیک با خمیر خانگی
آرد را الک کنید و در چند مرحله به مواد اضافه کنید و با دست مخلوط کنید سپس خمیر را در یک کیسه بریزید و با دست آن را صاف کنید سپس در فریزر قرار دهید تا کمی استراحت کند.
خمیر را از یخچال خارج کنید و با وردنه به ضخامت نیم سانت پهن کنید سپس با قالب دلخواه که چون شب یلدا است بهتر است از قالب انار استفاده کنید خمیر را قالب بزنید. کوکی های قالب زده را به سینی فر که باید روی آن یک کاغذ روغنی پهن کرده باشید انتقال دهید.
سینی فر را در فر با دمای 180 درجه قرار دهید و به مدت 15 تا 25 دقیقه صبر کنید تا کوکی شما بپزد. بعد از پخت کوکی صبر کنید تا خنک شود سپس روی آن را تزیین کنید.