باقلوا پیچ بعد از باقلوا لوزی یکی از باقلوا های پر طرفدار قزوین است که در عید از آن برای پذیرایی ها استفاده می شود. به باقلوا پیچ باقلوا گل نیز گفته می شود چون شکلی شبیه به گل رز دارد. امروز در رستوران یاب طرز تهیه باقلوا پیچ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
کره | 2 ق غذا خوری |
شیر | 1/4 لیوان |
وانیل | نوک ق چای خوری |
آرد | 1 لیوان |
پودر پسته | 2/3 لیوان |
پودر قند یا شکر | 2 ق غذا خوری |
هل | 1 ق چای خوری |
آب | 1 لیوان |
شکر | 1 و 1/2 لیوان |
گلاب | 1/4 لیوان |
زعفران | به میزان لازم |
آبلیمو | 1 ق چای خوری |
تخم مرغ را شکسته و زرده را از سفیده جدا کنید و در یک کاسه بریزید سپس شیر و روغن را به کاسه اضافه کنید سپس وانیل را نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید. آرد را کم کم اضافه کنید و با دست هم بزنید تا خمیر جمع شود و اصلا چسبنده نباشد.
روی یک سطح صاف آرد پاشی کنید و خمیر ها را به اندازه 10 سانت برداشته و روی سطح آرد پاشی با وردنه پهن کنید. برای تهیه مواد میانی پودر قند را در یک کاسه الک کنید و پودر پسته و هل را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید. با قاشق از مواد برداشته و در وسط خمیر قرار دهید و خمیر را به شکل گل بپیچید.
خواندنی:
طرز تهیه آش امام قزوین با گوشت و حبوبات لذیذ با طعم نذری
طرز تهیه نان تست دو رنگ با خمیر مایه نرم و پنبه ای برای صبحانه
باقلوا ها را در سینی فر چرب شده قرار دهید و در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا به خوبی بپزد. برای تهیه شربت ابتدا آب و شکر را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود سپس گلاب و زعفران را همراه هل به مواد بیفزایید و هم بزنید و وقتی شربت مقداری سرد شد باقلوا ها را به مدت 5 دقیقه در آن قرار دهید.