آش امام یکی از آش های سنتی اردبیل و قزوین است که در شهر های دیگر نیز تهیه می شود. از این آش می توانید در ماه رمضان نیز استفاده کنید یا به صورت پیش غذا سرو کنید. این آش یک آش بسیار مقوی است چون در تهیه آن از گوشت و عصاره قلم استفاده می شود. امروز در رستوران یاب طرز تهیه آش امام را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
عصاره قلم گوساله | 1 الی 2 پیمانه |
گوشت گوساله | 200 الی 300 گرم |
پیاز سرخ شده | 1 پیمانه |
برنج | 1 پیمانه |
عدس | 1/2 پیمانه |
ماش | 1/2 پیمانه |
لوبیا چشم بلبلی | 1/2 پیمانه |
نخود | 1/2 پیمانه |
لوبیا قرمز | 1/2 پیمانه |
زردچوبه و فلفل سیاه | 1 ق غذا خوری |
پودر دارچین | 2 ق غذا خوری |
نمک | 2 ق چای خوری |
تمام حبوبات را از قبل پاک کرده و در یک کاسه بریزید و به آن آب اضافه کنید و بزارید حبوبات خوب خیس بخورد و نفخ آن گرفته شود. عصاره قلم را نیز تهیه کنید و گوشت را همراه مقداری آب در قابلمه بریزید تا بپزد.
آب حبوبات را دور ریخته و در یک قابلمه بریزید سپس به آن آب اضافه کنید و در ادامه عصاره قلم و آب گوشت پخته شده را بیفزایید و درب قابلمه را بزارید تا به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزد. در ادامه پیاز را پوست کرده و خرد کنید و در یک تابه روغن بریزید تا پیاز سرخ شود.
خواندنی:
طرز تهیه نان تست دو رنگ با خمیر مایه نرم و پنبه ای برای صبحانه
طرز تهیه شیرینی ساوارین شکلاتی شیک و مجلسی
طرز تهیه نان خرمایی خانگی به روش کرمانشاهی ساده و بزرگ
پیاز سرخ شده را همراه ادویه ها به آش اضافه کنید و گوشت های پخته شده را با چنگال یا دست ریش ریش کنید و به آش اضافه کنید. درب قابلمه را بسته تا آش جا بیفتد و هر یک ربع یک بار آش را هم بزنید.