سوپ شلغم با بلغور گندم یکی از سوپ هایی است که شما می توانید در زمان هایی که بیمار هستید و سرماخوردگی دارید برای تقویت بدن و سیستم ایمنی خود استفاده کنید. همچنین از این سوپ می توانید به عنوان پیش غذا در مهمانی های خود استفاده کنید. از این سوپ به عنوان یک وعده سبک برای شام نیز می توان استفاده کرد. امروز در آشمزی طرز تهیه سوپ شلغم با بلغور گندم را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
گوشت یا مرغ | به میزان دلخواه |
هویج | 1 عدد |
شلغم | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 ق غذا خوری |
جو پرک | 1/2 لیوان |
بلغور گندم | 1/2 لیوان |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
جعفری خرد شده | 4 تا 5 ق غذا خوری |
پیاز را پوست کنید و خرد کنید سپس در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز کمی سبک شود سپس گوشت یا مرغ را اضافه کنید و مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و بزارید کمی گوشت پخته شود.
خواندنی:طرز تهیه پیتزا با نان لواش ساده خانگی 4 نفره
در ادامه هویج را خرد کنید و به سوپ اضافه کنید. بلغور گندم و جو پرک را پاک کنید و با آب بشورید سپس به سوپ اضافه کنید. در ادامه شلغم را با آب بشورید و پوست روی آن را بگیرد و با رنده آن را خرد کنید یا می توایند با چاقو نیز خرد کنید سپس به سوپ اضافه کنید.
در این مرحله بعد از اینکه هویج کمی پخت رب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سوپ رنگ بگیرد سپس نمک و ادویه های گفته شده را اضافه کنید و بزارید بریا مدتی سوپ بپزد تا طعم بگیرد. چند دقیقه مانده به خاموش کردن گاز جعفری را پاک کنید و بشورید سپس خرد کرده و به سوپ اضافه کنید.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه دمپختک قمی اصیل برای 5 نفر
بعد از چند دقیقه گاز را خاموش کنید و سوپ را در ظرف دلخواه خود بریزید و می توانید برای تزیین آن از چند برگ جعفری یا لیموی تازه استفاده کنید سپس میل کنید نوش جان.