سوپ گوشت برای سرماخوردگی یکی از گزینه های مناسب برای زمانی است که بدن شما نیاز به تقویت دارد. در این سوپ هم از گوشت که برای بدن نیاز است استفاده شده و هم از سبزیجات که سیستم ایمنی بدن شما را قوی می کند. در تهیه این سوپ از جو دو سر پرک که بسیار مفید نیز استفاده شده است. طعم این سوپ به دلیل استفاده از گوشت در آن بسیار لذیذ است. از این سوپ به عنوان پیش غذا در مراسم و مهمانی های خود نیز می توانید استفاده کنید. امروز در آشمزی طرز تهیه سوپ گوشت برای سرماخوردگی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
گوشت | به میزان دلخواه |
رب گوجه فرنگی | 2 ق غذا خوری |
پیاز | 2 عدد |
جو دو سر پرک | 1 پیمانه |
هویج | 2 عدد |
سیب زمینی | 1 عدد |
ورمیشل | 2 تکه |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
در ابتدا پیاز را پوست کنید و خرد کنید سپس در قابلمه بریزید و با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا آب پیاز گرفته شود. در ادامه گوشت را به پیاز اضافه کنید و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید در ادامه مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و بزارید به مدت یک ساعت بپزد.
خواندنی:طرز تهیه آبگوشت کرمانی یا متنجنه فوق العاده لذیذ و خوشمزه با سبزی معطر
وقتی مقداری گوشت پخت جو دو سر پرک را با آب بشورید و به قابلمه اضافه کنید. در ادامه هویج و سیب زمینی را خرد کنید و به قابلمه و سوپ اضافه کنید و بزارید برای مدتی دوباره مواد سوپ بپزد.
بعد از اینکه مواد خوب پخت رب گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ رنگ بگیرد سپس ورمیشل ها را کمی خرد کنید و به مواد اضافه کنید و بعد از چند دقیقه گاز را خاموش کنید سوپ شما آماده است و می توانید آن را در ظرف سرو بریزید و میل کنید.