کسادیا مرغ یکی از ساندویچ های مکزیکی است که شما می توانید آن را تهیه کنید و از آن به عنوان یک فینگرفود استفاده کنید. از این غذا به دلیل سبک بودن می توان به عنوان پیش غذا نیز استفاده کرد. امروز در آشمزی طرز تهیه کسادیا مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
سینه مرغ | 2 تکه |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
نمک، پودر سیر، پابریکا | به میزان لازم |
روغن زیتون | به میزان دلخواه |
سس کچاپ | کمی |
نان ترتیلا یا نان پیتا | به میزان لازم |
پنیر پیتزا | مقداری |
سینه مرغ را خرد کنید و به شکل مربع های ریز در بیاورید سپس نمک و ادویه های گفته شده را به مرغ اضافه کنید تا مرغ طعم دار شود در ادامه روغن زیتون را اضافه کنید و با قاشق مواد را هم بزنید تا مرغ خوب مزه دار شود.
فلفل دلمه را با آب بشورید سپس خرد کنید و به مرغ اضافه کنید. در ادامه پیاز را نیز پوست کنید و با چاقو خرد کنید و به مرغ اضافه کنید. در یک تابه روغن بریزد و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی روغن گرم شود سپس مرغ و مواد ترکیب شده با آن را در تابه بریزید.
بیشتر بخوانید:موفقیت در آشپزی بین الملل
خواندنی:طرز تهیه ترشی تربچه قرمز و خوش طعم با سرکه
سس کچاپ را نیز به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را از روی گاز بردارید و کنار بزارید تا خنک شود. در ادامه نان پیتا را در ساندویچ ساز از قبل گرم شده قرار دهید و از مواد مرغی در نان بریزید سپس یک لایه پینر پیتزا اضافه کنید و یک لایه نان قرار دهید و بزارید کسادیا مرغ شما بپزد.
در تابه رژیمی روغن بریزید و کسادیا را مانند موارد گفته شده در مراحل بالا در تابه قرار دهید و یک جسم سنگین روی آن قرار دهید و بزارید یک طرف آن سرخ شود سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.