توضیحات img

خوش آمدید

دستور پخت تاس کباب – آموزش آشپزی آنلاین

دستور پخت تاس کباب – آموزش آشپزی آنلاین

  • مرداد 26, 781
  • ‏0 لایک
  • مشاهده 401
  • 0 دیدگاه
 آموزش آنلاین دستور پخت تاس کباب
تاس کباب یکی از غذاهای محبوب و قدیمی ایرانی در این مطلب به آموزش آنلاین دستور پخت تاس کباب میپردازیم:

طرز تهیه تاس کباب
                     طرز تهیه تاس کباب

تاس کباب از جمله غذاهای سنتی و قدیمی در ایران می باشد و در بین ما ایرانی ها از محبوبیت زیادی برخوردار می باشد.
این غذای لذیذ، شباهت های زیادی به کباب ماهیتابه ای داشته اما مواد اولیه ی آن مقداری متفاوت است؛

مواد لازم جهت تهیه تاس کباب

  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • هویج: ۱ عدد بزرگ
  • سیب زمینی: ۲ عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • گوشت خورشتی یا چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز پخت تاس کباب:

در ابتدا پیازها را پوست گرفته و سپس آنها را شسته و روی تخته بصورت نگینی ریز می کنیم؛
در مرحله بعد پیاز را به داخل یک تابه که از قبل روغن ریخته ایم و خوب داغ شده است، اضافه می کنیم؛
و پیاز ها را خوب تفت داده تا حالت سبک به خود بگیرد و در ادامه گوشت جرخ کرده را به آن اضافه می نماییم
و گوشت و پیاز را با یکدیگر تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ دهد و اندکی سرخ شود.
به عنوان جایگزین گوشت چرخ کرده، شما می توانید از گوشت خورشتی که اندازه مکعب های متوسط خرد کنید و با پیاز تفت دهید.پس از سرخ شدن گوشت ۲ لیوان آب به تابه اضافه می کنیم.

خواندنی:طرز تهیه شله زرد نذری و اصیل خوشمزه 8 نفره

ادامه مطلب
طرز تهیه نان کولیچه (شورمزه) مهاباد با بافت نرم و پف‌ دار_رستوران یاب
در ادامه طرز تهیه تاس کباب:

و ابتدا حرارت را زیاد می کنیم تا آب بجوش بیاید و آن وقت حرارت را متوسط می کنیم تا زودتر مغز پخت شود. گوشت پخته شده باید آب بسیار کمی داشته باشد چون تبخیر شده است.رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و سیب زمینی ها را پوست می گیریم.
و می شوییم و به صورت حلقه حلقه برش می دهیم و روی گوشت مرتب می چینیم،سپس هویج را تمیز می کنیم و حلقه ای برش می دهیم و روی سیب زمینی ها می چینیم و در آخر گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و دایره دایره خرد می کنیم.و روی مواد می چینیم و نمک،فلفل سیاه و زردچوبه روی مواد می پاشیم و نصف لیوان آب روی تاس کباب می ریزیم و درب تابه را می گذاریم.ابتدا حرارت را زیاد می کنیم تا بجوش بیاید سپس حرارت را کم می کنیم تا به مدت تقریبا ۲ ساعت بپزد.
تاس کباب آماده شده است می توانید آن را قبل از اینکه آب دیگر نداشته باشد از روی حرارت بر دارید و یا اگر تمایل دارید کمی آب داشته باشد زود تر زیر حرارت را خاموش کنید تا آب غذا تبخیر نشده باشد.
این غذای اصیل و مقوی ایرانی را می توانید با نان یا پلو سرو کنید. نوش جان

ادامه مطلب
طرز تهیه شکلات دست ساز خانگی با موز و کره بادام زمینی مخصوص پذیرایی
  • اشتراک گذاری:
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها