توضیحات img
طرز تهیه نان خرمایی خانگی به روش کرمانشاهی ساده و بزرگ

طرز تهیه نان خرمایی خانگی به روش کرمانشاهی ساده و بزرگ

نان خرمایی یکی از تنقلات خوشمزه و سالم است که می توانید از آن در ماه رمضان نیز استفاده کنید. بافت این نان خرمایی بسیار نرم و ترد است و باید حتما آن را امتحان کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه نان خرمایی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه نان خرمایی

آرد 270 گرم
آب یا شیر 135 گرم
شکر 30 گرم
کره 30 گرم
نمک 4 گرم
مخمر 5 گرم

مواد لازم برای قسمت میانی

خرما 400 گرم
دارچین مقداری
کره 20 گرم
آرد سفید کمی

طرز تهیه نان خرمایی

مرحله اول: ترکیب کردن و ورز دادن مواد نان خرمایی

آرد را در یک کاسه بریزید سپس به آن شکر و نمک را اضافه کنید. در ادامه مخمر را افزوده و مواد را با قاشق با هم ترکیب کنید. آب یا شیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه کره آب شده را اضافه کنید و با دست مواد را خوب ورز دهید.

مرحله دوم: استراحت دادن به خمیر

به قدری ورز دهید تا یک خمیر یکدست و خوب تهیه شود سپس آن را در یک ظرف قرار داده و روی آن را بپوشانید و در محیط خانه به آن به مدت یک ساعت استراحت دهید. بعد از استراحت خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید.

خواندنی:

طرز تهیه اگردک قزوین نرم و لطیف با خمیرمایه بدون فر

طرز تهیه شیرینی ساوارین شکلاتی شیک و مجلسی

طرز تهیه نان تست دو رنگ با خمیر مایه نرم و پنبه ای برای صبحانه

 

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

ابتدا هسته های خرما را جدا کرده و خرما را در مخلوط کن یا میکسر بریزید سپس در یک تابه کره را ریخته و خرما را به آن اضافه کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خوبی تفت بخورد. دارچین و آرد را نیز اضافه کرده و مقداری تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

مرحله چهارم: پخت نان خرمایی در فر

از مواد میانی در خمیر های تقسیم شده قرار دهید و آن را در سینی فر چیده و فر را در دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه قرار دهید.

فوت و فن های طرز تهیه نان خرمایی

  1. می توانید برای مواد میانی از مقداری گردو خرد شده به همراه هل و گلاب استفاده کنید.
  2. برای اینکه روی نان خرمایی طلایی تر و خوش رنگ تر شود می توایند قبل از قرار دادن در فر از مقداری زعفران دم کرده برای رومال ان استفاده کنید.
  3. قبل از قرار دادن نان خرمایی در فر می توانید مقداری کنجد یا دانه سیاه روی آن بپاشید سپس در فر قرار دهید تا بپزد.

  • اشتراک گذاری:
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها