بامیه عسلی یکی از بامیه هایی است که در اهواز و آبادان تهیه می شود و از آن در ماه رمضان و سایر مناسبت ها بیشتر استفاده می شود. طرز تهیه این بامیه از اسیر بامیه ها آسان تر بوده و بافت خوشمزه تری دارد. امروز در رستوران یاب طرز تهیه بامیه عسلی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
آب ولرم | 1 لیوان |
شکر | 1 ق غذا خوری |
خمیر مایه فوری | 1/2 ق غذا خوری |
وانیل یا هل | 1/4 ق چای خوری |
آرد | 1 و 1/3 لیوان |
شکر | 1/2 لیوان |
آب | 1 لیوان |
هل و گلاب | کمی |
آبلیمو | مقداری |
آب و شکر را همراه خمیر مایه در یک کاسه بریزید و با قاشق مقداری هم بزنید سپس وانیل و هل را همراه آرد در کاسه الک کنید. بعد از اینکه به خوبی مخلوط کردید درب کاسه را با کیسه فریزر یا هر چیز دیگری بپوشانید و آن را در یک محیط نسبتا گرم به مدت یک ساعت استراحت دهید.
مواد را بعد از استراحت کردن در یک قیف قنادی بریزید و ماسوره مخصوص بامیه را روی آن قرار دهید. در یک تابه روغن بریزید و روی گاز قرار دهید تا روغن گرم شود سپس بامیه ها را در روغن پایپ کنید و به اندازه دلخواه با قیچی چرب شده ببرید.
خواندنی:
طرز تهیه کوکو دو رنگ سبزی و سیب زمینی در ماهیتابه
طرز تهیه آش امام قزوین با گوشت و حبوبات لذیذ با طعم نذری
وقتی یک طرف بامیه ها سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ و طلایی شود سپس بامیه ها را روی توری قرار داده تا روغن اضافی جدا شود. برای تهیه شربت بار ابتدا شکر و آب را در یک قابلمه بریزید و روی گاز قرار دهید و با قاشق هم بزنید تا شکر در آب حل شود. سپس هل و گلاب را به آن اضافه کنید و در ادامه آبلیمو را بیفزایید و بعد از چند دقیقه شربت را از روی گاز بردارید. بامیه ها را به مدت چند ثانیه در شربت قرار داده سپس میل کنید.