ترشی پیاز قرمز یکی از انواع ترشی ها است که در فصل تهیه ترشی بیشتر افراد نیز این ترشی را تهیه می کنند. از ترشی بیشتر به عنوان دورچین غذاهای مختلف استفاده می شود. ترشی باعث افزایش اشتها و میل بیشتر شما به غذا می شود به همین دلیل خوب است قبل از وعده اصلی از آن استفاده کنید. از خواص پیاز قرمز می توان به تقویت سیستم ایمنی، بهبود گوارش و… اشاره کرد. امروز در آشمزی طرز تهیه ترشی پیاز قرمز را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
پیاز قرمز | 2 کیلو |
فلفل سبز تند | چند عدد |
سیر | 1 بوته |
لبو و آب لبو | به میزان دلخواه |
نمک، فلفل نعنا | به میزان لازم |
سرکه قرمز | به میزان لازم |
سبزی معطر مانند مرزه و ترخون | کمی |
پیاز ها را با چاقو پوست کنید و کمی با آب بشورید در ادامه سیر را نیز پوست کنید. پیاز و سیر را با یک پارچه کاملا خشک کنید. لبو را پاک کنید و بشورید سپس در قابلمه همراه کمی آب بریزید و روی گاز قرار دهید تا بپزد.
خواندنی:طرز تهیه کوبیده مرغ ترش
لبو را از قابلمه خارج کنید و به تکه های مساوی برش بزنید و کمی ریز کنید. در یک شیشه تمیز و درب دار پیاز را بریزید سپس سیر و کمی لبو را اضافه کنید. سبزی های معطر را پاک کنید و با آب بشورید سپس خشک کنید و خرد کنید. سبزی های خرد شده را به ترشی اضافه کنید و در ادامه یک لایه دیگر پیاز بریزید و مواد گفته شده را دوباره اضافه کنید.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه سوپ گوشت برای سرماخوردگی مقوی و راحت با جو
در آخر آب لبو سرکه را به شیشه اضافه کنید. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و درب شیشه را ببندید و بزارید برای مدتی ترشی در جای خشک و خنک باقی بماند تا آماده شود نوش جان.