توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز خانگی با لبو خوشرنگ و فوری به روش رستورانی

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز خانگی با لبو خوشرنگ و فوری به روش رستورانی

  • مرداد 30, 781
  • ‏0 لایک
  • مشاهده 419
  • 0 دیدگاه

ترشی پیاز قرمز یکی از انواع ترشی ها است که در فصل تهیه ترشی بیشتر افراد نیز این ترشی را تهیه می کنند. از ترشی بیشتر به عنوان دورچین غذاهای مختلف استفاده می شود. ترشی باعث افزایش اشتها و میل بیشتر شما به غذا می شود به همین دلیل خوب است قبل از وعده اصلی از آن استفاده کنید. از خواص پیاز قرمز می توان به تقویت سیستم ایمنی، بهبود گوارش و… اشاره کرد. امروز در آشمزی طرز تهیه ترشی پیاز قرمز را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه ترشی پیاز قرمز

پیاز قرمز 2 کیلو
فلفل سبز تند چند عدد
سیر 1 بوته
لبو و آب لبو به میزان دلخواه
نمک، فلفل نعنا به میزان لازم
سرکه قرمز به میزان لازم
سبزی معطر مانند مرزه و ترخون کمی

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز

مرحله اول: آماده کردن پیاز و پخت لبو

پیاز ها را با چاقو پوست کنید و کمی با آب بشورید در ادامه سیر را نیز پوست کنید. پیاز و سیر را با یک پارچه کاملا خشک کنید. لبو را پاک کنید و بشورید سپس در قابلمه همراه کمی آب بریزید و روی گاز قرار دهید تا بپزد.

ادامه مطلب
طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی با دارچین و هل؛ طعمی خاص و متفاوت_رستوران یاب

خواندنی:طرز تهیه کوبیده مرغ ترش

مرحله دوم: ترکیب کردن مواد ترشی با هم

لبو را از قابلمه خارج کنید و به تکه های مساوی برش بزنید و کمی ریز کنید. در یک شیشه تمیز و درب دار پیاز را بریزید سپس سیر و کمی لبو را اضافه کنید. سبزی های معطر را پاک کنید و با آب بشورید سپس خشک کنید و خرد کنید. سبزی های خرد شده را به ترشی اضافه کنید و در ادامه یک لایه دیگر پیاز بریزید و مواد گفته شده را دوباره اضافه کنید.

بیشتر بخوانید:طرز تهیه سوپ گوشت برای سرماخوردگی مقوی و راحت با جو

مرحله سوم: تهیه ترشی پیاز قرمز

در آخر آب لبو سرکه را به شیشه اضافه کنید. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و درب شیشه را ببندید و بزارید برای مدتی ترشی در جای خشک و خنک باقی بماند تا آماده شود نوش جان.

ادامه مطلب
طرز تهیه مربا به یک کیلو قرمز و غلیظ با اندازه گیری لیوان + فوت و فن

فوت و فن های طرز تهیه ترشی پیاز قرمز

  1. اگر از تندی ترشی خوشتان نمی آید می توانید فلفل تند را حذف کنید یا از مقدار کمتری استفاده کنید.
  2. لبو و آب لبو قابل حذف است اما برای خوش رنگ شدن ترشی خوب است از آن استفاده کنید.
  3. مقدار زمان لازم برای آماده شدن ترشی یک هفته می باشد که بعد از این مدت قابل استفاده می شود.
  4. برای ملس تر شدن ترشی می توانید از کمی شکر نیز استفاده کنید تا ترشی و تندی سرکه گرفته شود.
آخرین مطالب
ادامه مطلب
طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ قالبی با ژلاتین مخصوص مهمانی
  • اشتراک گذاری:
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها